کلا مملکت داره کدخدایی اداره میشه.اینجا(جلفا)مخابرات 512 نامحدود ماهانه رو 130 تومن میدهنقل قول:
Printable View
کلا مملکت داره کدخدایی اداره میشه.اینجا(جلفا)مخابرات 512 نامحدود ماهانه رو 130 تومن میدهنقل قول:
سلام
دوستان با شارژ اعتبار،سرویس تبدیل میشه به سرویس های جدید؟منظورم ساعات رایگان هستش؟یعنی از ساعت 2 تا 8
تبدیل میشه به 1 تا 6؟این سوالو برای این پرسیدم که کلی از حجم من مصرف شده،آخه من دیشب طبق اطلاعاتی که خود
شرکت داده بود،ساعت دانلود رایگانم را تغییر دادم به ساعت جدید؟!ممنون میشم دوستان توضیح بدهند :)
بای
نقل قول:
توی ان صفحات براتون توضیح داده شده بود
زمانی که شما از پروتکلی که سرعت سرور پهنای باندش خوب باشه ازش دانلود کنید بدون برنامه ای و فقط سرعت اینترنت خود شما باشد میشود تک کانکشن و سرعت شما را نشان میدهد.
وسلام
سلام دوستان عزیز
من میخواستم از پارس آنلاین واسه یه مدتی به نوین نت کوچ کنم, الان ثبت نام کنم گفتن تقریبا سه روز میکشه وصل بشه ,
باید به پارس آنلاین هم بگم یا نمیخواد؟ چون میترسم بیام نوین نت و سرعتش خوب نباشه و مجبور بشم برگردم پارس.
الان سرویس 512 -3گیگ سرعت دانلود شبانش چقدر هست؟
انشاپءالله سربلند باشید
از پروتکلی که سرعت سرور پهنای باندش؟؟دایی حواست هست چی میگی؟نقل قول:
برای بعضی از وب سرورها میتونی قانون بزاری که از پوشه ای خاص هر کانکشنش X کیلو بایت بر ثانیه بیشتر دانلود نکنه یا همین قانون روی متغیرهای دیگه مثل IP یا حتی پسوند خاصی از فایلها گذاشت.
در ضمن سرعت دانلود فایل توی مرورگرها هم با هم متفاوت هست،اگه قدیما با IE6 کار کرده باشی احتمالا بارها دیدی که با اینکه پهنای باندت خالیه ولی هیچ وقت از کلش استفاده نمیکنه.همین الان هم مثلا فایرفاکس از سایت firefox.com بزار برای دانلود می بینی تو همه ی مرورگرهای آپدیت فعلی، از یه سرعتی شروع به دانلود میکنند و پله پله میرند بالا،(سرعت شروعش هم توی مرورگرهای مختلف متفاوته)این مساله به تکنولوژی توی مرورگر بستگی داره.
نقل قول:
بله همون جمله بالا که گفتم اگر نمیفهمید من وقت توضیح و یاد دادن اینترنت را بشما ندارم :
پروتکلها:
DHCP
DHCPv6
DNS
FTP
HTTP
IMAP
IRC
LDAP
MGCP
NNTP
NTP
POP
RPC
RTP
RTSP
SIP
SMTP
SNMP
SOCKS
SSH
Telnet
TLS/SSL
XMPP
ان سروری که تحت هرکدام از این پروتکلها باشد و پهنای باندش خوب باشه و در نتیجه پهنای باندش که باز برای سرعتهای حلزونی ایران که میدونم تاثیری ندارد ازشون دانلود کنی باید سرعت تک کانکشن ات خوب باشه
بلفرض من از پروتکل RPC استفاده میکنم که تو ایتالیاست و پهنای باندش 100 MB است و سرعت خریداری شده من در ایران 1 mb هست پس باید تا 99 درصد سرعت دریافت من از سرور مذکور خوب باشد
گرفتی؟
چقدر الکی به سر و کله هم میزنید بابا .... بحث های بی فایده که نه شما قانع میشی نه طرف مقابل ... مهم و اصل اینه که سرعتی که میدن افتضاح
ممنون میشم جواب منم بدهید :ینقل قول:
بله دوست عزیز توسایت هم نوشته به محض شارژ اعتبار از همون لحظه سرویس جدید اعمل میشه من خودمم دو سه روز پیش تمدید کردم از همون موثع اعمال شد الان از یک تا شش دانلود میکنمنقل قول:
ممنون،ولی فکر کنم داستان خرید ترافیک با تمدید و یا تغییر سرویس فرق داشته باشه،چون دیشب کلی از اعتبارم کم کرده بودنقل قول:
از ساعت 2 تا 8 را تغییر داده بودم به 1 تا 6!؟اگر از دوستان کسی اطلاع داره،لطفا مارو هم در جریان قرار بدهد،با تشکر :)