من وقتی میخوام v1,01 نصب کنم اول نصب این Eror رو میده Could not retrieve installation folder! installation will be aborted حالا باید چیکار کنم:41:
Printable View
من وقتی میخوام v1,01 نصب کنم اول نصب این Eror رو میده Could not retrieve installation folder! installation will be aborted حالا باید چیکار کنم:41:
من وقتی میخوام v1,01 نصب کنم اول نصب این Eror رو میده Could not retrieve installation folder! installation will be aborted حالا باید چیکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
save بازی تو 7 کجاس؟
پست اول رو بخون.نقل قول:
iijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
راستی من turkish armor پیدا کردم
کسی میخواهد بدانه
سلام
من با روش پست اول نتونستم بازی رو اجرا کنم
گیم لانچر رو هم نصب کردم.
وقتی فایل ACRMP رو اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمیفته
همچنین سایر فایل های زیر رو هم که اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمیفته!و هیچ صفحه ای هم باز نمیشه.
ACRPR
ACRSP
AssassinsCreedRevelations
حالا مشکل چیه؟
من همین مشکل رو هم با بازی Call of Juarez The Cartel دارم.
=========ویرایش==========
سیستم رو ری استارت کردم درست شد : دی
دوستان راهنمایی کنید مشکل من هم حل شه لطفا.
من DVD این بازی رو خریدم که یه شرکت (!) ایرانی به نام delta-games کرکش کرده. اونها برای اینکه بازی توسط اینترنت و اینور انور پیدا نشه، اسم بازی رو عوض کرده اند به Assassin Creed Revolotion و بازی با همین اسم در رجیستری قرار گرفته.
حالا من آپدیت ۱.۰۱ رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه این خطا زو میده:
من رفتم سرچ کردم گفتم حتما از تو رجیستری داره دنبال entry بازی میگرده تا مسیر نصب رو ارش بخونه و چون اسم بازی عوض شده چیزی پیدا نمیکنه و رفتم تو رجیستری assassin رو سرچ کردم و همه رو به نام اصلی اصلاح کردم ولی حل نشد.کد:It could not retrieve the installation folder! It will be aborted
win7 64bit
راهنمایی کنید لطفا.
شما اول اینو نصب کن بعد برو سراغ آپدیت.نقل قول:
کد:http://www.uploadbaz.com/05g3jw5mmsak
دوستان میشه با دسته بازی کنیم یا نه؟