فعلا دمونقل قول:
نسخه اصلی مهر ... !
Printable View
فعلا دمونقل قول:
نسخه اصلی مهر ... !
دمو نسخه 2 کی میاد؟
چهارشنبه همین هفتهنقل قول:
14سپتامبر که میشه چهارشنبه همین هفتهنقل قول:
البته توی چندتا از فروم های خارجی خوندم که بخاطر لیک شدن نسخه دموی قبلی کونامی تصمیم ګرفته فقط برای xbox , ps3 دمو رو منتشر کنه که تا الان بطور رسمی از طرف کونامی تایید نشده:41:
همین الان در حال دیدن سه تا ویدیو در مورد football life هستم که برای اولین بار داره این مد رو توضیح میده
هر چی که متوجه شدم میام و اینجا براتون میګم:11:
تو دمو من دیوار دفاعی رو کم هم میکردم اما نمیدونم چطوری همینجور شانسی چند تا کلید زدم کم شد پس حتما کم هم میشهنقل قول:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
PES 2012 Football Life GC Trailer
کد:http://www.youtube.com/watch?v=3hz207Jgu8c
من نمیدونم تو فاصله ی 35 متری دیوار دفاعی چرا میاد می ایسته :27: آخه کجای دنیای خطای وسط زمین دیوار دفاعی داره :19: بعضی مورد های این pes خیلی چرت و پرته :2:نقل قول:
همون دکمه ای که اضافه میکنه کم میکنه فکر کنمنقل قول:
یکی میشه تمام روش های دفاع کردن رو بگه آخه لا rb + پاس چطور میشه دفاع کرد
من خودم در مقابل رفیقام خیلی راحت دریبل میخوردم تا اینکه روش دفاع جدیدی که pes 2012 گذاشته رو یاد گرفتم خیلی کارامدهنقل قول:
نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافیه شما مقابل یار حریف قرار بگیرید اونوقت R2 و دکمه پاس رو همزمان فشار بدین بازیکن دفاع در مقابل مهاجم قرار میگیره و توپو تعقیب میکنه بعد در فرصت مناسب R2 را ول کرده در حالی که پاس رو دارید اونوقت توپ رو از مهاجم میگیره
در ضمن میتونید از سه دکمه R2+R1+ضربدر نیز استفاده کنید
سایر روشهای دفاع کردن دقیقا همون 2011 هستش
اقا یه چیزی من هنوز تو کف این top player هستم نامرد خیلی خوب دریبل میکنه و گل میزنه و خیلی سخت میشه بردش
برعکس اصلا نمیزاره دریبلش کنیم .....
نظر شما چیه؟.....