نقل قول:
این همون اندروید 4 هست؟
نقل قول:
این همون اندروید 4 هست؟
نه دوست عزیز.نسخه 4 2 ماه دیگه میاد.
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
نه دوست عزیز.نسخه 4 ،2 ماه دیگه میاد.
نقل قول:
چه مزایایی داره این ورژن؟ کسی نصب کرده بدونه؟ منظورم اون که 2 ماه دیگه میاد نیستا.همین که چند پست قبل معرفی شد؟
نه دوست من. این ورژن Build Number است (البته اگه غلط نوشتم ببخشید) که می تونی در قسمت About گوشی خودت، اونو مشاهده کنی.نقل قول:
خوب از مزایای آپدیت های دوره ای سونی اریکسون برای گوشی ها معمولا رفع باگها (خطا ها) هستش. البته در بعضی ورژن ها یکسری امکانات اضافه میشه. البته در این ورژن امکان خاصی اضافه نخواهد شد. ولی در سرعت و مصرف انرژی به گمانم تاثیر گذار باشه. من در حال حاضر در حال آپدیت هستم. با سرعت کم اینترنتم، این داستان مدتی طول خواهد کشید.نقل قول:
واقعا قیاهت داره!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت تو ایران به جای اینکه هر روز ارزونتر شه داره گرونتر میشه!!!!
(تو طبقه 5 علائدین که چند روز پیش به 263 رسیده بود بازم کشیده بالا و به 290 هم رسیده!!!!!
حالا که میگن تا عید دلار به 2000 تومن میرسه فکر کنم قیمتش بازم گرونتر شه و به 350 تومنم برسه!
دوستایی که میخوان این گوشی یا هر کالای خارجی دیگه ایو بخرن زودتر بخرن تا احمقی نژاد دلارو به 2 تومن نرسونده!:18:)
این نیز بگذرد... .
آقا زیاد سخت نگیر. انشاله که دلار هم به قیمت واقعی خودش نزدیک میشه. منم می خوام کامپیوتر بخرم، همینجوری سرگردونم.
مینی پرو 383 هزارتومن توی سایت دیجی کالا :blink::wac:
آقا مینی پرو (mini pro) توی شهر ما الان 370 تومان هست. اگه میخواید، پول بدین برتون بگیرم تا گرونتر نکردن. همین امروز پرسیدم. دقیقاً یک هفته پیش این یارو میداد 300 تومن. دوستم گفت داره میاد پایین تر، بهش گفتم بخر، نخرید، حالا شده داستان!
دوستان من ابتدا برنامه pc sonyericsson را پاک کردم بعد خواستم به وسیله گوشیم نصبش کنم حالا دیگه کامپیوتر نه برنامه را نصب میکنه نه گوشی را شناسایی میکنه
حالا چیکار کنم؟
الان هم pc sonyericsson را نصب کردم باز هم گوشیم را میشناسه اما اپدیت نمیکنه؟
با نرم افزار Update Service سونی اریکسون، گوشی تو آپدیت کن. این خیلی بهتره. چون بعضی وقتا اون نرم افزار pcفلان هنگ میکنه.نقل قول: