چرا تغيير کرده بعضی از تعريف ها بکل عوض شدهنقل قول:
مثلا" تو متن کتاب تابع يک ايکسم رو پيوسته معرفی کرده
برای همين نميخوام برم سروقت خوشخوان وگرنه که عالی هست
Printable View
چرا تغيير کرده بعضی از تعريف ها بکل عوض شدهنقل قول:
مثلا" تو متن کتاب تابع يک ايکسم رو پيوسته معرفی کرده
برای همين نميخوام برم سروقت خوشخوان وگرنه که عالی هست
واسه جبر و احتمال کتاب اندیشه سازان(مبتکران) که عکس یه هندونه روش هست کتاب خیلی خوبیه.
:32::32:دوستان در مورد درس ریاضی که به تازگی عوض شده چنتا کتاب توپ!!!میخوام
چون امکان رفتن به کلاس واسم وجود نداره علاوه بر تستای سختش یه درسنامه قوی و پرمحتوی هم داشته باشه:33::33:
واسه درصد بالای 70-80 میخوامش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی ممنون
دوست عزیز میشه لطف کنید که بگید ریاضی چه تغییری دارد.نقل قول:
ببین برای کتاب من بهترین اساتید ریاضی را به شما معرفی می کنم دیگه خودت ببین چه کتاب چاپ جدید ازش می تونی پیدا کنی:
1) مهندس محمد مهربان (که دیفرانسیل رمزینه اش معروف هستش)
2) مهندس عطا اله صادقی (که جبر و احتمال و ریاضیات گسسته اش معروف هستش)
3) دکتر رضا نونهال آذر (که مولف کتاب های دیفرانسیل و هندسه تحلیلی اندیشه سازان-مبتکران هستش)
3) فرزاد جوادی (که این هم مولف کتاب ریاضیات گسسته اندیشه سازان-مبتکران هستش)
4) عباس امیدوار (که حسابان مبتکران ایشان معروف هستش)
5) مهندس فرهاد ابوالقاسمی (که این هم مولف جبر و احتمال اندیشه سازان بودش و الانش را نمیدونم)
6) دکتر داریوش صفدری (مولف هندسه 1 اندیشه سازان بودند و الانش را نمیدونم)
7) دکتر پرویز شهریاری (استاد برتر ریاضی ایران که من تعداد از سری کتاب های ایشان از انتشارات مدرسه خوانده ام که می شود گفت غیر کنکوری و کمی سطح بالا می باشد)
در واقع این را گفتم که حدس زدم اصل یادگیری همان هست که معلم به شما گفته است و باید یاد گرفته باشید و باقی اش حل انواع رنگارنگ تست و مساله می باشد. و اگر هم یک زمان یک مساله را نتونستی حل کنی ساده ازش نگذری و تا زمانی که از حل مطمئن نشدی سراغ مساله دیگه نری و اگر این تعهد را برای خودت حفظ نمایی پیشرفت خوبی در ریاضیات خواهی داشت. (در واقع منظور در یاد داشتن این هستش که بدانی که باید فلان مساله که حلش ناتوان بوده ای را در اولین فرصت حل نمایی و حال ممکن است که در این میان سراغ حل مسائل دیگر هم بروی)
و بدان که در ریاضیات اصل «فکر کردن و صرف زمان» برای آن می باشد و به زمان چه برای ریاضی و چه برای سایر دروس به خوبی توجه داشته باش. مثلا فرض بگیر به جای اینکه برای امروز خواسته باشی 2 ساعت ریاضیات تمرین داشته باشی که دیگه برای فردا تمرین نداشته باشی و برورد تا پس فردا یا چند روز بعد, متوجه باش که میتوانی امروز 1 ساعت ریاضی تمرین داشته باشی و شب را که میخوابی و فردا 1 ساعت دیگر مساله ریاضی را تمرین می کنی خودت به وضوح متوجه نتیجه خیلی بهتری از پیشرفت ریاضی خود می شوی و وقتی با خودت فکر می کنی می بینی که تفاوت فقط در همین خواب شب است.
برای زمین می خوام شروع کنم از چی شروع کنم؟کتاب چی؟
برای زمین شناسی اول کتاب درسی رو بخونیدش .خودش 90 درصد سوالا توش هستش.+تست هم در کنارش بزنید خوبه
من تجربي نيستم ولي بيشتر بچه هايي كه زمين خيلي سبز رو ميخوندن ازش راضي بودننقل قول:
من هم قصد دارم که مانند شما زمین را شروع کنم و برنامه زیر را هم برایش دارم:نقل قول:
1) اول میخوام که حداقل 2 بار خود دو کتابی که هستش را بخونم و یک خلاصه ساده از مطالعه خودم تهیه کنم تا حساب کل مطلب دستم بیاد.
2) بعد هم میخوام که کتاب زمین شناسی جامع مهروماه را بگیرم و روند مطالعه دقیق تر را از روی این کتاب دنبال کنم
3) در آخر هم اگر تست های همین کتاب مهروماه کافی بود که همین ها را مرور می کنم و گرنه شاید یک کتاب هم برای تست زمین میگیرم و بیشتر تست میزنم و رفع اشکال می کنم.
قصد این را هم دارم که هم فقط 2 ساعت بیشتر در هفته به زمین اختصاص ندهم و همین دو ساعت را سعی می کنم که بهترین زمان مطالعه ام باشه که با اینکه زمانش کم هستش ولی هم حداقل کیفیت مطالعه ی خوبی داشته باشم که دچار دوباره کاری نشوم.
اونم بدک نیستش ولی کتاب درسی زمین یه چیز دیگه هستش خوده کنکورهنقل قول:
حتی امسال از اول معارفه کتاب سوم سوال دادن
هر کتابی رو در نظر می گیرید + کتاب درسی با اون پیش برید موفق میشید ولی یادتون نره باز زمین با درسای دیگه فرق داره کتاب درسیرو همش بزارید تو اولویت چون 90 درصد تست ها تو خوده کتابهنقل قول:
وقتتون رو هم تو بخش سنگ ها هدر ندید جاش بخش های مهم پیشو بخونید
موفق باشید
ممنون عزیزنقل قول:
فکر می کنم که این ایده ی بهتری برای مطالعه ژیولوژی باشد.