مسی : آرژانتینی ها هیچ وقت تا این حد با من مهربان نبودند
ستاره آرژانتینی معتقد است که هیچ وقت در آرژانتین ، مثل بارسلونا با او رفتار نمی شده ولی الان لطف و محبت هموطنانش را بیش از هرزمان دیگری لمس می کند
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا با انگیزه های فراوانی خود را برای شرکت در کوپا آمه ریکا آماده می کند. این تورنمنت روز اول ماه جولای آغاز می شود و مسی در گفت و گو با شبکه تی وای سی اسپورتس در این رابطه گفت:« لطف و محبت آرژانتینی ها را بیش از هر زمان دیگری حس می کنم. آرژآنتین تنها جایی بود که مثل بارسلونا با من رفتار نمی شد.من همیشه در آرژآنتین مشغول جرو بحث بودم، چون متاسفانه نتوانسته ام تا با تیم ملی کشورم عنوان قهرمانی ای به دست بیاورم و تمام جامهای قهرمانی را با بارسا کسب کردم وبه همین دلیل مردم دربارسلونا با من خیلی خوب هستند.امیدوارم که همیشه اوضاع مثل همین روزها باشد.»
مسی معتقد است که تیم ملی آرژآنتین حرفهای زیادی برای گفتن در کوپا آمه ریکا خواهد داشت:« رویای اصلی من قهرمانی در کوپا آمه ریکاست. همه ما می دانیم که این برای من و برای آرژانتین چه معنا و مفهومی دارد. این هدف و خواسته اول من است.ما تیمی متشکل از بازیکنان خوبی هستیم و موج هیجان زیادی دراردوی تیم موج می زند.همیشه می گفتیم که تیم ملی آرژانتین برای کار کردن روی جزئیات زمان کمی را در اختیار دارد ولی این بار برای آماده سازی تیم برای کوپا آمه ریکا زمان کافی داشتیم. بازی ما بر پایه در اختیار داشتن توپ است. ما واقعا پیشرفت کرده ایم.»
بویان کرکیچ: هنوز بازیکن رم نیستم
این در حالی است که گزارش ها از توافق او با باشگاه رم خبر می ردهد
سایت گل- بویان، مهاجم بارسا و تیم زیر 21 ساله های اسپانیا، تاکید کرد که در حال حاضر بازیکن بارسلوناست و هنوز به طور رسمی قراردادی با رم امضا نکرده است.این در حالی است که گزارش ها از توافق او با باشگاه رم خبر می ردهد.
او پس از پیروزی 2-0 اسپانیا در فینال زیر 21 ساله های اروپا مقابل سوئیس به خبرنگاران گفت:" من تازه قهرمان زیر 21 ساله های اروپا شده ام. بسیار خوشحال هستم و می خواهم پیش از بازگشت به بارسلونا با هم تیمی هایم جشن بگیرم. حتی نمی توانم بگویم که انتقال من کامل شده یا من بازیکن رم هستم.
بویان در این رقابت ها نیز شرایط ناامید کننده ای را پشت سر گذاشت زیرا نتوانست به ترکیب اصلی راه پیدا کند.
با این وجود او از اینکه در این رقابت های حضور داشته، خوشحال است:" روزهای خوبی نداشتم اما هر وقت مربی به من نیاز داشت، حاضر بودم. می خواستم نقش مهمتری در تیم داشته باشم اما ممکن نبود. مهمترین مسئله این است که ما قهرمان شدیم."