من وسط نیمه اول از بس بازی کسل کننده بود خوابم بردش
صبح که پاشدم دیدم دورتموند برد زیاد هم تعجب نکردم چون انتظارشو داشتم ولی از قرار معلوم نیمه دوم بازی جذاب بوده
Printable View
من وسط نیمه اول از بس بازی کسل کننده بود خوابم بردش
صبح که پاشدم دیدم دورتموند برد زیاد هم تعجب نکردم چون انتظارشو داشتم ولی از قرار معلوم نیمه دوم بازی جذاب بوده
من بازی رو ندیدم اما میخوام بگم که کاملا مشخصه بایرن نسبت به اوایل فصل یه مقدار افت کرده و از اون بایرنی که تو چندین بازی گل نخورد خبری نیست.
شاید به خاطر اینه که بازیکنان مصدوم زیاد داره.
روی گل هم که مقصر اصلی بوآتنگ بود که اون اشتباه وحشتناک رو انجام داد به نظر من برای مرکز خط دفاع خیلی مناسب نیست.
اول که ترکیب رو دیدم گفتم افرین به شجاعت هاینکس با بازی دادن به رافینیا ، روبن و کروس توی اون پست . ولی مثل اینکه من هم مثل هاینکس اشتباه میکردم و کلوپ خوب بلده چه جوری رو دست بزنه. نمی دونم باید بازی رو دوباره دید ، ولی چیزی که مشخصه بازی خوب دورتموند حداقل توی نیمه اولی که من دیدم مقابل بایرن بود...
بردیا مطمئنی انرژی رو به باقی بایرنی ها منتقل نکردی!؟ :دیکد:من وسط نیمه اول از بس بازی کسل کننده بود خوابم بردش
اخه جالبه من هم فقط نیمه اول رو دیدم و خوابم برد! کمتر شبی اینقدر زود خوابیده بودم!
نمیدونم والا،شاید:دینقل قول:
بردیا مطمئنی انرژی رو به باقی بایرنی ها منتقل نکردی!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه جالبه من هم فقط نیمه اول رو دیدم و خوابم برد! کمتر شبی اینقدر زود خوابیده بودم!
منم خودم معمولا 11 به بعد میخوابم ولی بازی به دقیقه 30 که رسید پلکام سنگین شد از بس که اینا محتاطانه بازی میکردن منم عطاشو به لقاش بخشیدم:دی
سلام علیـــــکم ... خوبی شما ؟؟:31:نقل قول:
یوسف جان اول تبریک صمیمانه بابت برد :10:... بایرن کاری کرد که دیشب روم نشد بیام تو سایت ...:31:.
در مورد ترکیب ....
عقب کشیدن کروس و گذوشتنش جای شواینی بهترین کار ممکن بوده. با یوسف موافقم که کروس نتونست خوب جای شواینی رو پر کنه. اما نکته ای که هست اینه که اگه کروس نتونه، بایرن کسی رو داره که بتونه ؟ من فکر نمیکنم . مطمئنا اگه قرار بود آلابا بازی کنه وسط زمین رو بیش از این به دورتموند میدادیم .
اما چیزی که تو ترکیب منو متعجب کرد بیرون گذوشتن فن بویتن بود که توی این مدت رو فرم بوده و با بادشتوبر دفاع آخرای خوب و مطمئنی بودن برای بایرن و همونطور که گفتم تعجب کردم از این کار هاینکس . اما بوآتنگی که جاش گذوشته شد هم بازیکنی نیست که سطح بازیش پایین تر از فن بویتن باشه یا تجربه ی بازی توی این پست رو نداشته باشه که .
بازی دادن به روبن هم که ریسک بزرگی بود که هاینکس کرد و میتونست نتیجه هم بده با توجه به دوری طولانی روبن و انگیزه ی بالاش برای بازی ( من هایلایت رو ندیدم هنوز که ببینم بازی روبن چطور بوده) .
در کل هاینکس ریسک کرد توی ترکیب چینیش جلوی دورتموند که میتونست این ریسکش جواب بده و الآن ما به به و چه چه کنیم از ترکیبی که فرستاده زمین . اما بنظر من روز خوب این بازیکنا و بایرن نبود و من بیشتر از اونکه هاینکس رو مقصر بدونم، کار خوب دورتموندی ها و کلوپ رو باعث این نتیجه میدونم. نتیجه ای که در صورت تساوی میتونست عادلانه تر باشه .
(نظرات تکمیلی بعد از دیدن هایلایت)
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بایرن مونیخ ۰ - ۱ بورسیا دورتموند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دورتموند قهرمان فصل گذشته رقابتهای بوندسلیگا در مهمترین دیدار هفته سیزدهم رقابتهای بوندسلیگا موفق شد با نتیجه یک بر صفر بایرن مونیخ صدر نشین فعلی رقابتها را در آلیانس آره نا شکست دهد.
ترکیب بایرن مونیخ : نویر، رافینیا ( پترسن ۷۹)، بواتنگ، بادشتوبر، لام، کروس، گوستاوو، روبن ( آلابا ۷۲)، مولر (اولیچ ۷۲)، ریبری، گومز
ترکیب بوروسیا دورتموند : وایدنفلر، پیشک، فلیپه سانتانا، هوملس، اشملتزر، بندر، کل (لایتنر ۷۹)، گوتزه، کاگاوا (پریشیچ ۸۹)، گروسکرویتز، لواندوسکی
گل : ماریو گوتزه (۶۵)
این دیدار حساس که نیمه نخست آن بیشتر با درگیری های فراوان و استرس محافظت از دروازه و با فرصتهای گل کمی برای دوتیم به پایان رسید. اما با شروع نیمه دوم این دو غول فوتبال آلمان فقط و فقط به پیروزی در این جدال بزرگ فکر می کردند . دو تیم فرصتهای فراوانی برای گلزنی به دست آوردند که آنها را از دست دادند . در این نیمه بایرنی های بیشتر مالک توپ بودند ولی موقعیتهای گلزنی دورتموند خطرناک تر از قرمزپوشان میزبان بود تا اینکه در دقیقه 65 بازی حرکت انفجاری روبرت لواندووسکی پشت محوطه جریمه بایرن و پاس او به شینجی کاگاوا و پاس تک ضرب کاگاوا توپ را در مقابل پای ماریو گوتزه فوق ستاره جوان دورتموند قرار داد و او هم با زیرکی توپ را به گوشه دروازه بایرن هدایت کرد تا دورتموند یک بر صفر از میزبان پیش بیافتد.
بعد از این گل بایرنی ها که در آستانه شکست خانگی برابر این رقیب دیرینه قرار داشتند دست به حملات انفجاری زدند و با نفرات بسیار به سوی دروازه دورتموند و رومن وایدنفلر حمله بردند و فرصتهای خطرناکی هم رقم زدند که خطرناک ترین آنها ضربه فرانک ریبری و ماریو گومز بود که هردو توپ به شکلی خطرناک به بیرون رفت و دروازه دورتموند بسته ماند.در این بازی آرین روبن که به تازگی از بند مصدومیت رها شده هم در ترکیب ثابت برای باواریایی ها به میدان رفت اما حضور او هم نتوانست مانع شکست تیمش شود.دورتموند با این پیروزی 26 امتیازی شد و در فاصله دو امتیازی بایرن صدرنشین قرار گرفت. آنها چهارشنبه در چهارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان به مصاف آرسنال خواهند رفت.کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/11/19/2765144/%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AE-%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%AA%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AF-%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%D9%88%D8%AA%D8%B2%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%D9%86%D9%88
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/comment.php?comment.news.4671
----------------------------------------------------------------------------------
آمار بازی /
---------------------------------------------------------------------------------گزارش تصویری /
محتوای مخفی: ۴۲ عکس دیگه
----------------------------------------------------------------------------
یوپ هاینکس: نتوانستیم ریتم بازی را افزایش دهیم و فرصت خلق کنیم
یوپ هاینکس، مربی بایرن مونیخ از تماشای شکست 0-1 تیمش مقابل بوروسیا دورتموند در دیدار شنبه شب دو تیم که در آلیانس آرنا برگزار شد به شدت ناامید شده استدرپایان این دیدار ، مربی 66 ساله بایرن به بوندس لیگا دات د.ای گفت:« زمانی که مقابل بوروسیا دورتموند بازی می کنی، باید بیش از فشاری که ما شنبه شب به حریف وارد کردیم، فشار بیاوری. ما در این بازی نتوانستیم ریتم بازی را افزایش داده و فرصتهای گلزنی خلق کنیم.»مربی باواریایی ها ادامه داد:« ما تا آخرین لحظات بازی تلاش کردیم و در آن موقع بود که دو فرصت خوب گلزنی خلق کردیم. گلی که خوردیم از روی بدشانسی ما بود و از نظر من چنین تیپ بازیهایی معمولا با تساوی بدون گل به اتمام می رسند.»------------------------------------------------------------------------------کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/11/20/2765636/%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%A9%D8%B3%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AF%D9%87%DB%8C%D9%85-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D8%B5%D8%AA-%D8%AE%D9%84%D9%82-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85
یورگن کلوپ: کلید موفقیت ما مقابل بایرن صبر و انضباط بود
یورگن کلوپ مربی دورتموند در صحبتهایی اعلام کرد که فرمول تیمش برای دیدار با بایرن مونیخ که با برد 0-1 دورتموند همراه بود، صبر و انضباط بودماریتو گوتزه در نیمه دوم این بازی برای دورتموند گلزنی کرد تا تیم میهمان با همین یک گل بتواندسه امتیاز بازی را مال خود کند و در آلیانس آرنا به پیروزی برسد.درپایان این مسابقه،یورگن کلوپ مربی سابق ماینتس که هدایت دورتموند را در اختیار دارد، خوشحالی اش را از کسب سه امتیاز این بازی ابراز کرد.کلوپ در پایان مسابقه به بوندس لیگا دات د.ای گفت:« درکمال تعجب، ما تلاش کمی برای گلزنی داشتیم ولی با وجود فرصتهای کمی که خلق کردیم، توانستیم به یک گل برسیم.»مربی باتجربه دورتموند ادامه داد:«ما صبور بودیم و منسجم بازی کردیم . ولی این بدان معنا نیست که شایسته برد در این بازی نبودیم.»
با وجود این شکست ،بایرن در صدر جدول بوندس لیگا باقی ماند ولی فاصله اش با تیم دوم به 2 امتیاز کاهش یافت.کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/11/20/2765703/%DB%8C%D9%88%D8%B1%DA%AF%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%88%D9%BE%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%A7-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%B5%D8%A8%D8%B1-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%B6%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D9%88%D8%AF
.
آرین روبن: برای بازگشت به اوج آمادگی باید بیشتر بازی کنم
آرین روبن، ستاره هلندی بیرن مونیخ، معتقد است برای اینکه بتواند به روزهای خوبش برگردد، باید فرصت بیشتری برای بازی کردن پیدا کند و امیدوار است در دیدار سه شنبه شب مقابل ویارئال در لیگ قهرمانان در ترکیب تیمش حضور داشته باشد.بعد از مدت ها مصدومیت، روبن در دیدار روز گذشته مقابل دورتموند که با شکست 1-0 باواریایی ها به پایان رسید، در ترکیب اصلی قرار گرفت اما در دقیقه 70 تعویض شد.او در گفتگو با خبرنگاران گفت::" طبیعی است که بعد از چنین مصدومیتی، باید بازی را از روی نیمکت آغاز کنید.من نیاز به هماهنگ شدن دارم. من برای آماده شدن نیاز دارم که بازی کنم تا بتوانم به سطح قبلی ام برگردم. سرمربی تیم روز جمعه از من پرسید دوست دارم در ترکیب اصلی قرار بگیرم ومن گفتم می توانیم امتحان کنیم.با در نظر نگرفتن چند حضور جزئی، می توانم بگویم که تقریبا سه ماه بود بازی نکرده بودم. بازگشت به مسابقه خیلی مهم بود.بازی آسانی نبود . کاملا با تمرینات فرق داشت. خوشحلم که توانستم 70 دقیقه بازی کنم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/11/20/2766205/%D8%A2%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%88%D8%AC-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85
فردائم که با ویارئال بازی داریم . بازیم که تو آلیانزه ... باید بزنیم بترکونیمشون . هم دلمون برای برد تنگ شده و هم السیتی از اونور شاخ شده . خطری میزنه دیگه .
.
fc hollywood دیشب 3_1 ویا رئال رو شکست داد ریبری 2 گل و گومز 1 گل زدن
قاطعانه به مرحله بعد صعود کردیم !
تبریک به تمامی بایرنی ها!
بایرن به مرحله بعد صعود کرد بعد از نتایج ضعیف تو بوندس لیگا این میتونه روحیه خوبی به بازیکنا بده! البته ویارئال هم همچین تیم قدرتمندی نیست و نسبت به چندسال پیش خیلی افت کرده.
منچسترسیتی هم که باخت و رفت به رده سوم بازی آخر بایرن با منچسترسیتی خیلی حساسه و احتمالا از تلویزیون هم پخش خواهد شد.
خب همون طور که انتظار داشتیم ویا رئال رو بردیم
چند دقیقه ای از بازی رو دیدم ریبری خیلی خوب بود + روبن و کروس هم خوب بودند .
فعلا تیم توی یک ارامش نسبی می ره نه دیگه بازی حساس انچنانی هست و لیگ قهرمانان هم که تکلیفمون فعلا روشن شده .