نقل قول:
فسمت داستانیش هم بیشتر از همه به خاطر گیم پلی تک و عالیش هست که محبوب و بعد از اون روایت کاملا سینماتیک و هیجان انگیز سینگل........... .
این درسته و حق..
نقل قول:
ناانصافی هست بگیم موفقیت مولتی پلیر cod فقط مدیون سادگی هست......شاید درش دخیل باشه ولی مهم اینه که کاملا درگیر کننده و جالبه(حداقل از نظر مخاطبهاش)
اینو بازم اعتقاد ندارم!آمار فقط تعداد بیشتر مخاطبا رو نشون میده نه سطح کیفی رو...
نقل قول:
چون فقط اگه معیار همینا بودن می رفتیم با هم فیلم انیمیشنی نگاه می کردیم کیفیت گرافیکیش هم بالاتر از این بود
نه دیگه مراد می رفتیم u3 و geow3 رو روی pc بازی می کردیم!:دی
اینم هرچی 2x2تا 4تا کردم بازم نمیتونم قبول کنم!:دی
+
نقل قول:
وحید داداش دیگه بین دو تا عنوان که هر دو شاهکار هستن میشه چیزی گفت؟
سهیلی اگر این دو تا عنوان مولتی پلت بودن هم شاهکار بودن بازم؟!خدا شاهده بازم همین بحث ها که الان سر bf3 هست سر اونا هم بود!
نقل قول:
وحید ببین اصلا بحث اینکه کدوم بهتره نیست سری COD دیگه فقط بهترین شوتر اول شخص نیست معیار شده برای بوجود اوردن عنوان ها با این سبک و این گیم پلی طوری که اگر نبود این همه فروش و نمرات بالا رو نداشت حالا نمیدونم منظور از اینکه گفته میشه بازی با همون گیم پلی و گرافیک همیشگی چی هست؟این رو هم گفتم که گیم پلی سری COD رو هیچ عنوانی حتی BF نداره و هیمنطور در مقابل نورپردازی و تخریب و همینطور مولتی پلیر بهتر و مقیاس بالای مپ ها رو MW نداره! پس نمیشه برتر بودن رو به یکی نسبت داد
نقل قول:
و همینطور بتلیفد نشون میده عنوانی نیست که بیاد جلوی مولتی پلیر اون خودی نشون بده و همینطور انجین قدرتمند بتلفیلد نشون میده تخریب و ایجاد فیزیک در بازی میتونه بهتر از دیگر عنوان های اول شخص هم باشه...شاهکار بتلفید 3 تو گرافیک واقعا زیبا و همینطور مولتی پلیر هست و البته صدا گذاری واقعا شاهکار تو بتلیفد 3 که یکی از نکات خوب تو بازی هست ولی این رو در نظر بگیر که طبق گفته دایس و تبلیغات اون داستان باید خیلی بهتر از این ها بود که نیست و MW همینطور سری COD داستان بسیار بهتر نسبت به بتلیفد داره
منم حرفم همین بود که! :
نقل قول:
موفقیت codـها بیش از همه مدیون بخش استوری و سینگلش هست و برعکسش bf گرافیک پسندها و واقع گرایانه بودن بازی و قدرت مولتی رو نشونه رفته....
در کل موفق باشید:دی