همه در امد هاي بالا از راه هاي خلاف نيست دوست عزيزنقل قول:
در بعضي رشته ها واقعا متخصص تعداد مخدودي هست كه هرچي هم بهشون داده بشه كم هست
يا من فردي رو ميشناسم در زمينه مديريت استراتژيك حرف اول رو ميزنه و براي اين كار اصلا رقم نمي كن و ماهي راحت 100 ميليون درامدش هست ! اينا به نظر شما راه غير متعارف و كلاه شرعي است ؟
در چند سال اخير يه سري تبليغاتي مبني بر اين كه هرجا پول زيادي هست حق فرد ديگه اي خورده شده و پول زياد با دزدي بدست مياد و اين حرفها شده ! من منكر اين نيستم تو كشور ما دزدي زياد هست اما ايندسته كارها هم هستند كه ميشه ازشون پول درست دراورد بدون هيچ راه غير اخلاقي !!! و البته پروژه هاي عمراني من دراوردي منظورم نبود مثلا چند سال پيش به گروه ما قسمتي ازيك پروژه ساده تحقيقاتي داده شد كه كل پرژه حدود 1 ميليارد ارزشش بود :31: و كلا 4 ماه وقت كل تيم ها كه به صورت موازي كار ميكردن رو گرفت و 1 ماه هم تحويل پروژه شد
خب من بهتون اكسر ارتدنتيس ها رو معرفي ميكنم كه درامد ماهيانشون زير 15 تومن نيست بدون هيچ راه خلاف ! دركتر هايي هستند كه هر عملي كه ميكنن 100 ميليون ميگيرن چون تك هستن و بهترين و نوش جونشون اگه كسي ميتونه بهتر باشه بره بهتر بشه !!! وقتي بهترين هستي و كارتو كس ديگه اي نميتونه انجام بده قيمت نداره كارت !!نقل قول:
من منكر نامردي عده اي نميشم صحبت من اين بود بدون اين حرفها هم ميشه درامد هاي انچناني داشت !!!
پ.ن : بحث رو عوض نكنيد بحث اين نيست كه تو كشور دزدي ميشه يا نه ! بحث سر اين هست كه ايا راه اخلاقي براي درامد هاي ميليوني و ميلياردي هست ؟ مال هاي من همه روش هي درست و اخلاقي درامد هست و مثالهاي شما و جود اين نوع روشها رو نقض نميكنه !حالا اگه شما همواره ميخوايد بشينيد و بگيد هركي ولداره حق شمارو خورده اين از نظر بنده نتيجه ضعف شما هست
زمان اين كار تا هفته قبل بود كه تفاوت زياد بود و ادمهايي كه سكه مي خريدند و همون روز ميفروختن روزه 80 تا 100تومن كاسب بودن اما الان قيمت بانك و بازار داره نزديك ميشه (تفاوت حدود 12 هست)نقل قول: