سلام به همه بچه ها
راستش گفتم دوباره بگم چون هر کی یچیز میگه و گیج شدم
اول ببرسم usb systemam usb 1 هس فعلا کیس جدید نبستم مشکل نداره دسته باهاش شارژ کنم بیشتر طول میکشه یا ضرر داره برای دسته؟
2- اگه دسته به کنسول بزنم و بازیم کنم هنگام شارژ باتری تو بازی بازم از همین باطری استفاده میشه یا وایرلس خاموش میشه و باتری شارژ میشه و با کابل برق به دسته میرسه؟ این کار ضرر نداره هم شاررژ هم بازی عمر باتری نمیره زود؟ منظورم اینه مثلا موبیل به شارژ بزنیم و هم استفاده باتریش داغ میشه و دیر شارژ میشه .
اخرین سوالم اینه گفتم خدمت شما ها که کنسول به برق میزنم گه گاهی روشن میکنم تو بازی گاهی یک صدای قلنج شکوندن میده مثل تیک و .. بلند نیس مثل این صدایی که از وسایل برق میده و .. مثل تی وی . یا گاهی خاموش میکنم بعد بازی این صدا میده بندرت و یکبار شاید بده یادم نمیاد درست بدونم دلیلش همینه که گفتم گرم و سرد و مثل همه قطعات هس برقی الکترونیکی عادیه یا از درایوشه بلوری از چیه؟ کنسولم تهویه اتاق خوبه و روی میز هس خب نگران شدم چون تازه گرفتم نکنه خراب باشه؟ بعضی از دوستان گفتن عادیه از یک دوستیم شنیدم گفت برای اون نشده و ممکنه خطری باشه برای کنسولم دوباره برسم تو اینجا؟
یعنی این اتفاق برای شما نمییوفته که Ps3 دارید و یبارم هر دفه نمیوفته؟؟ فقط برای من اینطوریه و و خرابه؟؟:41::13:
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
مرسی از دوستان اگه کمک کنند و مرسی که خوندن و اذییت کردیم ببخشید