سلام به دوستان عزیر ...
بعد از تحقیق های زیادی که انجام دادم به این مدل رسیدم و 2 - 3 تای دیگه رسیدم
N53sv + N53sn + HP dv6-6090 + lenovo z560 کدوم خوبه ؟
... ( تحقیقی که کردم هم فروم های ایرانی هم خارجی ) که تو اونها مسائل زیر خیلی زیاد مطرح شده و این موضوع رو هم تا این صفحه پیگیری کردم ... ( خیلی خوب میشد این مدل براش تاپیک جدایی زده بشه ( اگه جا هست بگین اونجا مطرح کنم ) .... میخواستم بدونم با گذشت این 2 - 3 ماه فرق هایی که کرده رو دقیق بپرسم و اگه مورد های زیر رد شده و درست شدن بگین... با تشکر
-1. مشکل های زیر برای n53sv هم هست ؟
0.کدوم گارانتی ها ارئه میدن فعلا .. ؟
1.در مورد کیبورد گفته میشه اونقدر که خوب باید باشه نیست ( و زیر انگشتانتون ویبره ی برق رو احساس میکنید ! و همچنین اونقدر برای تایپ
زیاد مناسب نیست ).. و چراخ نداره برای هنگام استفاده در شب .. ( البته چراغش مسئله ی مهمی نیست ..... )
امکان عوض کردن کیبورد هست ؟
2.در مورد درایورهاش میگن که دوباره نصب شه به همرا وبندوز جدید بهتر و عملکرد بالاتر میره ..
3.در یک نظر دیدم که نوشته بود با عوض کردن ویندوز ( از 7 به 7 جدید ) بلوتوثش کار نمیکرد ( که به نظرم غیر منطقی شاید به نظر برسه .. شاید مشکلی باشه 1 در 1000 )
4.مطلب بعدی که باهاش روبرو شدم شوک خیلی ضعیف زیر انگشتان دست هست که به نظرم به خاطر میزان وات ( شاید زیاد ) و بدنه آلومینیومی ای که دارد اینجوریه که نظری بود باید از سیم اتصال به زمین استفاده بشه ( که این سیمو خونه های استاندارد دارن ! ... )
این مورد برای زمانیه که به برق وصله و داری کار میکنی ؟ هنگام باطری که نمیشه :دی
5.این ریلیز بتا ست ؟ Beta ... یا new revision تو بازار ایران اومده ؟
6.مشکل کارت گرافیک با 3dstudio ...
6.5.باطری 9 سلولی براش هست ؟
7.و که در مورد چیپست این لپ تاپ زیاد تعریف نمیکنن ... < Cougar Point که در صورت استفاده طولانی باعث کند شدن میشه و روی هارد و DVD Rom فشار میاره ...
البته نوشته بود که برای هارد با پورت 0 و 1 مشکلی ندارد ولی SATA 3G مشکل داره ( که این قسمت رو نمیدونم پیش فرض پورت چیه ) ... و البته نوشته شده بود نسخه ی جدید به نام NEW Revision B3 اومده که این مشکل رو حل کرده ....
7.5.هارد با 7200 rpm اومده تو بازار ؟
8.و مورد آخری که به الان دیدم این موضوع بود که تو سایتش اطلاعاتش بروز شده ( اگه درست بگم ) ..
کد:
http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N53SN/#specifications
مثلا ... :
وزن : 2.49 بود , شده 2.7
یو اس بی 2 زده بود 2 تا شده 3 تا
اینا هم اضافه شده ! :
On-line problem resolution through web interface (BIOS, Driver update)
OS (Windows 7 ) install/uninstall consultation
Bundled software install/uninstall consultation
1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert