برید جلو بعد یک شیب سمت راست هست از اون برید بالا تا یک قفس اهنی برسید.مسیر اون ها رو باز کنید که بشکه از یک مسیر دیگه میرند و اب اونا رو خاموش نمی کنهنقل قول:
Printable View
برید جلو بعد یک شیب سمت راست هست از اون برید بالا تا یک قفس اهنی برسید.مسیر اون ها رو باز کنید که بشکه از یک مسیر دیگه میرند و اب اونا رو خاموش نمی کنهنقل قول:
گرافیکتون ضعیفه,فکر نکنم رو حالت LOW هم فریم خوبی بدهنقل قول:
بازیش سوم شخصه,همه جوری سبکی توش هست.بیشتر شبیه بتمن هست.امتیاز هاش خوبه.یک از بازی ها خوب امسال هست.
به نظرم گرافیکش رو مدیوم جواب میده...زیادم ضعیف نیس.نقل قول:
این tress fx چرا اتقدر فریم ریت رو میاره پایین؟مال شما هم همینطوره؟من رو تنظیمات High بازی می کنم (البته texture quality=ultra و Anisotrophic=16x) تقریبا 30-34 میگیرم.ولی وقتی Tressfx رو فعال می کنم حد اقل 7-8 فریم کم می شه و بازی لگ می زنه!مشکل از چیه؟مگه این تکنولو÷ی فقط برای موی لارا نیست؟یعنی یه مو از مثلا AA بیشتر فریم کم می کنه! گرافیک من AMD 6770M (موبیلیتی)
اره افت فریمش خیلیه منم رو های بازی میکنم ولی فعال میکنم TFX رو با پایین ترین رزولوشن هم نمیتونم فریم خوبی بگیرمنقل قول:
کاملتر میشه توضیح بدین ؟واقعا نمیشه....نمیدونم.یه قسمتی تو این لوکیشین دو تا پارچه ایی که ستون مانند هست رو اتیش میزنم.بعد در حالت دمو ناگهان یک ققس میره بالا...وقتی هم میپرم داخل قفس به خاطر وزنم قفس میاد پایین...اصن نمیدونم این قفس و اون ستون پارچه ایی که اتیش میزنم واسه چیه...وقتی هم میخام بدونم objective چی هست همش کارتن ها و جعبه ها رو هایلایت میکنه...اما تا میرسه به اون آبپاش خاموش میشه اتیش:n24:نقل قول:
من هری کاری می کنم تیر کمونم فقط با طناب شلیک می کنه.هر کاری می کنمتکی تیر پرت نمی کنه.حتی با آتیش.همه آپگریدهای تیرکمون رو هم انجام دادم.کسی می دونه باید چی کار کنم؟با شماره 1 فقط نوع تیر عوض می شه.ولی طناب کماکان هست.با mouse wheel هم فرقی نمی کنه اگه عوض کنم
ای بابا.نشد ما یه بازی رو تموم کنیم اعصابمون خورد نشه!اقا من اینجا گیر کردم.خواهشا یکی کمک کنه.نمی دونم باگ بازیه یا چی.من سه تا از اون دبه زردا رو میندازم تو قفس میاد پایین.می رم تو قفس و دبه ها رو میندازم بیرون ولی نمی ره بالا!حتی یه بار از بازی اومدم بیرون تا اگه باگی چیزی باشه شاید دفعه بعد که لود می شه بازی درست شه که نشد.به نظر نمی رسه کار دیگه ای باید انجام داد؟همین کارو باید بکنم دیگه؟وقتی اومد پایین برم توش.دبه ها هم باید بندازم بیرون.خود بازی که می گه وقتی داره می ره بالا بگیرش.وقتی می ره بالا هم پریدم روش باز میاد پایین و بالا نمی ره.دیگه منی دونم چی کار کنم
سلام به شمانقل قول:
آسانسور نیست که وقتی میری توش خودش بره بالا!
شما وقتی با اون دبه ها آوردیش پایین بعد برو داخلش دبه ها رو بنداز بیرون بعد بدو بیا همین جایی که الان تو عکس وایسادی وقتی که داره میاد بالا بپر توش و سریع در ادامش بپر اونور رو بگیر. همین
بالاخره تمومش کردم حالا نمیدونم چرا اینقدر کم بهش نمره دادند ولی به نظر من یکی از بهترین بازیهای امسال تا الان بود.
داستان:9 درسته شاید داستان بازی تا حدی سطحی و کلیشه ای باشه ولی هر چی که جلوتر میریم با ابعاد جدیدتری از داستان رو به رو میشیم مخصوصا وقتی اون Documentهارو پیدا می کنیم تا حدی که از از 30% بازی به بعد خیلی مشتاق ادامه داستان هستیم.
گرافیک:9.5 یکی از بهترین ویژیگی های این بازی گرافیک خیلی عالی مخصوصا در فضای جنگل و طبیعت و همچنین نورپردازی عالی که البته اون نیم نمره رو برای مشکل برخی کارت گرافیکها با این بازی کم کردم.
صداگذاری:8.5 شاید اگه یه جای بازی کمی کم کاری دیده بشه این بخشه اینی بعضی جاها موزیک میره بعد شما میمیری و دوباره میای اونجا و دیگه خبری از موزیک هیجانی نیست خیلی تو ذوق میزنه ولی صدای محیط و غیره فوق العاده است.
گیم پلی:9.5 گیم پلی روان این بازی بهترین ویژیگی این بازی و طوری هست این بازی که حتی وقتی شما تو 70% بازی هستید بازهم Upgrade های جدیدی برای سلاحاتون میگیرید و این تنوع تا آخر بازی ادامه داره و همچنین خلاقیت در رد موانع و همچنین AI بالا به طوری وقتی شما جابه جا میشید دشمنان به سمت قبلی شما تیراندازی میکنند یا وقتی شما خیلی پشت یه مانع میمونید برای حمله کردن نزدیک میان و به محض اینکه شما آماده تیراندازی میشید سریع میرن کاور میگیرن فقط اون نیم نمره رو هم برای آسون بودن بخش مبارزات کم کردم
نمره کلی:9.5البته این نظرات من کاملا سلیقه ای بود البته من با PC بازی میکنم و شاید چون تو این سبک بازی زیادی برای PC نیست خیلی با بازی حال کردم.