سلام
یه تلوزیون cx520 دارم، برای استفاده از dlna میگه باید از آداپتور وای فای UWA-BR100 استفاده کنی.
یه آمار گرفتم تو جمهوری حدود 120 هزار.
آیا میشه از دانگل های دیگه هم استفاده کرد؟
Printable View
سلام
یه تلوزیون cx520 دارم، برای استفاده از dlna میگه باید از آداپتور وای فای UWA-BR100 استفاده کنی.
یه آمار گرفتم تو جمهوری حدود 120 هزار.
آیا میشه از دانگل های دیگه هم استفاده کرد؟
فروشگاه های بانه 60 تومن ميدننقل قول:
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنن که hx800 که klv یا kdl هست باهم ا از نظر امکانات تفاوتی دارن یا نه؟
کسی نبود یه کمکی به ما بکنه؟نقل قول:
نقل قول:منظورم اینه که بشه از یه دانگل با مارک دیگه که ارزون تر باشه و با سیستم تلویزیون هماهنگ باشه استفاده کرد؟نقل قول:
بقیه بچه ها امتحان کردن امکانش نیست این تی وی فقط همون دانگل وای فای رو میشناسهنقل قول:
از دیلینک گرفته تا تی پی لینک و امس سی و ایسوزو اینها رو همه تست کردن هیچ کدوم جواب نمیده
دوست من یه مدل ex720 خریدم راستش زیاد از این مدل خوشم نیامد برای اینکه اون احساسی که ازروان بودن تصویر و مهمتر از همه تو تصویر 3 بعدی داشتم تو این مدل ندیدمنقل قول:
راستش میخام nx720 بخرم و مدل قبلی خودمو فروختم
حالا منم ازدوستان سوال دارم
خیری از مدل ex720 ندیدیم
1. ایا nx720 تو تصویر 3 بعدی سایه نداره؟
که خیلی این سوال برام مهمه؟
2.و اگه دوستان مدل nx720 را تایید میکنند من دیگه هزینه سنگینی نکنم برای خرید hx925 که خیلی گرونه
دوستان لطفا یکی که این دو مدل را مقایسه کرده نظر بده چیکار کنم ایا nx720 راضی کننده میباشد/؟
3. دوستان میخام بدونم که چندتا عینک و پایه دیواری و بلندگو که میگن همراه مدل 40 اینچ nx720 میباشد یانه
4.وسوال اخر تکراری من که ظاهرا یکی از دوستان میگن پشت ال ای دی ها اگه ساخت هیچ کشوری نداره زیاد مهم نیست چون همه مالزی هستند و اگه بعضیها از این قضیه دارن سو استفاده میکنند که چینی یا مونتاژ ایران هست برای بازارگرمی حودشون تبلیغ میکنند
نظر دوستان تا چه حد میباشد
دوستان بین دو مدل hx800 و ex720 کدوم رو بردارم بهتره ،راستش سال تولید برام مهم نیست فقط سه بعدیش مهمه واینکه سایه نداشته باشه کلا کیفیت؟
دوست عزیز قابلیت پخش 3d در hx925 قابل مقایسه با nx720 نمی باشد .من خودم 720 دارم وفیلم را با پلی3 دیدم . خیلی فرق می کرد فکر میکنم سری hx برای 3d بهتر باشه . اگر میتونی 925 بگیر چون اون نظر ت رو تامین میکنه .موفق باشینقل قول:
دوستان امکان مشاهده زیرنویس برای یو اس بی ex420 نیست؟؟
اگه هست چجوری؟؟