خوب اینم اولین پست من با لپ تاپ ایسر 5742g البته من لپ تاپم رو 2 ماه پیش810 تومن خریدم و قرار بود وقتی خریدمش بیام نظرم رو راجع بهش بگم البته قسمت نشد قهوه ایش رو بخرم ولی سیاهشم بد نیست خوشگله و من ازش راضی هستم
حالا کارکرد دستگاه :از cpu و گرافیکش کاملآ راضی هستم و بیش از حد انتظارم کار کردش خوب بوده و به جرات میگم محشره و تنها نقطه ضعف دستگاه توی طراحی و کیفیت صفحه نمایش دستگاهه که در مقایسه با لپ تاپ های بالای 1 میلیون و 200 هزار تومنی کمی ضعیف هست وزن دستگاه مناسب و برای مسافت های کم خوب هست فقط موقع بازی های سنگین گرافیک دوم خیلی داغ میکنه که با یه کولپد مناسب قابل حله البته من کولپد تو این 2 ماه نداشتم و حسابی هم ازش کار کشیدم تو این 2ماه و بازی بلک اوپس رو با بالاترین تنظیمات بازی کردم راستی رو سیستمتون ویندوز سون 64 بیتی نصب کنید تا قدرت واقعی سیستم رو ببینید و لذت ببرید کسی سوالی داشت پیغام خصوصی بده جواب میدم
من برای سیستمم یه دی وی دی رایتر لایتون با گارانتی سازگار و یه موس و یه کیبورد هم خریدم شما ها هم اگه به طول عمر مفید دستگاهتون علاقه مند هستین همین کارو بکنید پشیمون نمیشید (( بخصوص دی ویدی رایتر و حتما بخرید))