تا 2 ماه فرصت دارید که پرداخت کنید در غیر اینصورت جریمه دوبرابر میشهنقل قول:
هیچ مشکلی پیدا نمیکنید
برای اطمینان بیشتر از جریمه شدنتون یکبار با sms به 30005151 چک کنید
Printable View
تا 2 ماه فرصت دارید که پرداخت کنید در غیر اینصورت جریمه دوبرابر میشهنقل قول:
هیچ مشکلی پیدا نمیکنید
برای اطمینان بیشتر از جریمه شدنتون یکبار با sms به 30005151 چک کنید
پیش فروشهای 131 و 132 توی سایت سایپا همگی sl هستن و من هم ناچارا همون sl رو ثبت نام کردم (اینترنتی)
حالا می خوام بدونم
1 آیا میشه اس ال رو به اس ایکس یا ای ایکس تبدیل کرد. و چگونه باید اقدام کرد
2- آیا اساسا فرمان هیدرولیک برای پراید تغییر خیلی محسوسی هست و مهمه
3 ایا وجود ایربگ با توصفیفات فبلی دوستان ارزش غصه خوردن رو داره چون با خودم میگم مثلا حیف شد ایربگ نداره؟
من یک 111 میخواستم اینترنتی بگیرم کخ اونم sl بود ولی رفتم نمایندگی حضوری ثبت کنم که دیدم sx هست! احتمالا یا ایراد از سایتشون هست یا بعدا میتونین تغییر بدین!نقل قول:
بله هیدرولیک خیلی خوبه رو پراید! به صحبت های عموم که نه لازم نداره و سبوکه و تو سرعت بده و ... اینا هم گوش نده! کاملا لازمه بخصوص برای پارک ...
ایربگ بودنش بهتره اما خیلی غصه نداره...
مرسی، با همون سیستم پیامک چک کردم فهمیدم جریمه شدم، پس زودتر میرم پرداخت می کنم.نقل قول:
من فکر نمی کنم دیگه پراید بدون ایربگ بدن بیرون، مطمئنید نوشته بوده SL ؟ چون معمولا توی خرید اینترنتی ساده ترین مدل رو قرار میدن یعنی بدون رنگ متالیک و بدون فرمان هیدرولیک و اینها، بعد وقتی موعد تحویل میشه می تونید رنگ و هیدرولیک بودن رو انتخاب کنید پس نگران نباشید.نقل قول:
نظر شخصی من اینه که اگر بدون ایربگ ماشین رو بتونید بگیرید و مشکلی برای پلاک نداشته باشید باید خوشحال باشید پول بیشتر برای این آپشن جدید ندادید!
درباره فرمان هیدرولیک هم به نظر من نبودنش اونقدرها فاجعه نیست، من چون دوگانه می خواستم و چون هیچ دوگانه سوزی هیدرولیک نیس!!! ماشین ام با فرمون عادیه اما مشکلی هم ندارم، کسایی که صبا دارند وقتی پشت ماشین من می شینند میگن چه فرمون نرمی!!
البنه من یه پشت پراید نشستم و فرمونش رو چرخوندم تقریباً پشت بازو آوردم! :دینقل قول:
کسی که پشت ماشین هیدرولیک دار بشینه، سخته بخواد به ماشین بدون هیدرولیک عادت کنه.
مشکلی نیست موقع ثبت نام اولیه شما مدل پایه SL رو ثبت نام می کنید ولی در زمان صدور دعوتنامه می تونید مدل های دیگر را انتخاب کنید. در ضمن پراید بدون ایربگ فعلا پلاک نمیشه .نقل قول:
در ضمن اگر قبلا ماشین با فرمون هیدرولیک سوار شدید که خیلی سخته دیگه از فرمون معمولی استفاده کنید ولی اگر تجربه فرمون هیدرولیک رو ندارید در پراید با توجه به نرم بودن فرمون معمولی اون هم زیاد آپشن خاصی نیست.
سلام
من دیروز تغییر مدل دادم، پولش رو هم پرداخت کردم، همه کارهاش تموم شد ولی تو سایت رو مرحله پذیرش شده مونده، به نظرتون مشکلی هست یا درسته؟
سلام
به نظرتون 131 رنگ نوک مدادی تیره قشنگ تر هست یا بژ ؟
منظورم از قشنگی رنگ هم سال اول هست و گذر زمان
ممنون
من پژبیشتر می پسندم
این بستگی به سلیقه خودتون داره
1-2روز طول میکشه تاتو سایت ثبت بشهنقل قول:
اگه تافردا ثبت نشد پیگیری کنید