من فقط حمايتم رو از عقيده مديرا اعلام كردم.
Printable View
من فقط حمايتم رو از عقيده مديرا اعلام كردم.
من رو هم اضافه كن
راستي نوشيدني هم مي ديد <>
اگه جواب + هست , پس نوشيدني سرد,لطفا
مرسي از پاك كردنت .
اينجا كه به جاي صندلي داغ شده مباحث عمومي.
حد اقل بريد اينجابه صندلي داغ راي بديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفر بعدی کیه؟اصلا ابراهیم میرزاپور خوبه؟؟
جدا از شوخی کیه؟
امشب همه سوال ها رو جواب ميدم
راستي 2 روز ما نيستم اينجا رو بردين تو خاكي ها!!!!
تاپيك هم اصلاح ميشه
به به بلاخره این مافیا از مخفی گاه بیرون امد .
کجا بودی تا حالا .
نظرت درباره باخت تیم ملی چیه ؟
سلام مافیا جونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اومدم چند تا سوال ازت بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - با این کلمه ها یه جمله بساز - مینا رحیمی - سوء استفاده از امکانات مدیریت - قرار ملاقات ( سوال خبر نگاری ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - شماره تلفنت چنده ؟ ( سوال فضولی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - یه ماهی قرمز و یه ماهی سیاه توی یه تنگ آب ، اگر یکی ازت بپرسه کدومشون دختره و کدومشون پسر چی میگی ؟ ( سوال فلسفی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - تا حالا تف کردی روی کسی ؟ ( سوال روانشناسی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - اگر ازدواج با همجنس توی ایران آزاد و عرف بشه و یه مرد ازت خواستگاری کنه چیکار میکنی ؟ ( سوال قرن بیست و یکی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 - چرا من رو مدیر انجمن سطل آشغال نمیکنید ؟ ( سوال همینجوری ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 - آخرین باری رو که جیش کردی روی خودت رو یادته ؟ ( بصورت کامل و بدون کم وکاست تعریف کن ) ( سوال آبرو ریزی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 - دوست داری یکی تو رو بخوره ؟ ( سوال تخیلی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 - تا حالا کامپیوترت رو کاز گرفتی ؟ ( سوال تخصصی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-تا حالا با هیچ کدوم از خانومهای انجمن قرار ملاقات خصوصی داشتی ؟ ( سوال بد جنسی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-تا حالا رفتی خواستگاری ؟ اگر رفتی و یا اگر بری توی اون لحظه ای که عروس خانوم آینده و مافیا با هم تنها میشن تا یه صحبت کوتاه با هم داشته باشن چی گفتی یا چی میگی ؟ ( سوال منطقی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12-اگر زیر دوش آب برقت بگیره چیکار میکنی ؟ ( سوال فنی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13-اگر قول بدی که یه روز برای کسایی که میان قرار ملاقات بستنی بخری اونوقت یه دفعه هزار نفر بیان قرار ملاقات چیکار میکنی ؟ ( سوال ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که هر چی دلم خواست پرسیدم حد اقل بذار ماچت کنم که اگر بنم کردی ناکام از دنیا نرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دودوردو صندلی داغ ....
رای ما همه صندلی داغ
انکه می خواند کرکری بداند که برنده هست صندلی داغ
اگر صد لژیونر ارد ان تیم به یک باره همه دریب می زند صندلی داغ
به صندلی داغ رای بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقت جناب مافيا تموم شد. هر وقت به سوالاشون جواب دادن جاشون رو ميدن به bb
پس لطفا ديگه از مافيا سوال نپرسيد