این هم چند تا تصویر دیگه از این گوشی!
این هم چند تا تصویر دیگه از این گوشی!
ببین این گوشی تو خانوما قشنگ کار میکنه....
الان صفحش ادمو میبره اون دنیا...کیفیتش هم منسابه از این زاویه ای که ازش عکس گرفته شده...
شاید واقعا بلد نیست واسه عکس گرفتن خودشو جمع و جور کنه و تو عکس بد در میاد؟!!
به ظنر کیفیت صفحش مناسبه...رویو هایی که ازش دیدم کلا صفحه نمایشش خوب بوده..عکس العمل یا بازخورد موقع تاچ کردن عالی بوده...به کوچیک ترین حرکات انگشت رو خودش پاسخ مطلوب میده....
دوربین گوشی،عکس های خوبی گرفته ولی نمونه ی فیلم برداریش رو ندیدم(اچ دی که دیگه نمونه نداره!!)
از اون اسپیکر به اون کوچیکی،نمیشه انتظار صدای خیلی بلندی رو داشت...
ولی برام جالبه که چرلا گوشی ها یکی پس از دیگری داره صداشون میاد پایین؟!(مخصوصا اسمارت فون ها) مثلا ایکس پریا،یا دیازیر اچ دی؟! یا افسانه خانوم؟ و خیلی گوشی های اسمارت دیگه که اینجوری شدن!!!
به ظنرم اینم یه سیاسته جدیده که کسی نتونه صدای گوشیش رو بلند کنه و مزاحم ملت بشه...در حالی که کیفیت در هندزفری ها در سطح تیم های منچستر یونایتد و بارسلونا میباشه....
دقیقا حرفتون درسته ، مثلا گوشی قدرتمندی مثل vivaz که کیفیت صداش در headphone ها بسیار عالیه ، اما صدای اسپیکر آنقدر پایین هست که وقتی بیرونید و گوشی زنگ بخوره ممکنه نشنوید...نقل قول:
برای جلوگیری از مزاحمت هم می تونه باشه!
من با desire S-LCD کار کردم در صورتی که خودم AMOLED داشتم.
قبلا هم تو این تاپیک گفتم ، کیفیت S-LCD خیلی خوبه اما زیر نور و محیط های روشن ، اصلا خوب نیست و زیادی براقه !
اما در محیط های سر بسته خیلی خوبه. و کلا S_LCD ها بیشتر برای وب گردی و خواندن PDF مناسبه و حتی از AMOLED هم بهتره
سلام بچه ها من امروز رفتم موبایل فروشی هایی که تو شیراز هستن نزدیک به 97 درصدشون گوشی رو نیاوردن چون میگن ضرره و ما منتظریم تا با گارانتی یاس بیاد ولی یکیشون بهم گفت که میتونه گوشی رو فردا به قیمت 730,000 تومن بهم بفروشه:8: ولی گفتش که گارانتی نداره و منم بهش گفتم اطلس موبایل قرار شده گوشی رو با گارانتی یاس بهم بده که اونم بهم گفت اصولا گارانتی کاری برات انجام نمیده بیا از خودم به همین قیمت بخر بعدش بیمش کن:46: منم رفتم یه مغازه دیگه و به مسئول فروشش گفتم که بعضی مغازه دارا میگن گوشی رو با گارانتی نخر که بدردت نمیخوره بعضیاشونم میگن بدون گارانتی بخر بعدش بیمش کن نظر شما چیه که اون بنده خداهم بهم گفت به نظر من نه گارانتی دارش رو بخر و نه بیمش کن :18:چون هیچکدومشون به وظایفشون عمل نمیکنن 2هفته صبر کن تا به قیمت واقعیش برسه اونوقت با خیال راحت گوشیتو بخر
حالا من موندمو کلی سوال :31:
1.فردا گوشی رو بخرم و بیمش کنم
2.از سایت دیجی کالا بگیرم
3.صبر کنم تا با گارانتی یاس بیاد بعد گوشی رو بگیرم
4. 2هفته صبر کنم بعد گوشی رو بخرم
به نظرتون چیکار کنم؟
علیرضا، وسط این همه گوشی حالا چرا HD2 رو برای مقایسه انتخاب کردی؟نقل قول:
اونقدر ها هم که به نظر میاد بزرگ نیست! نه؟
ولی یه دستی نمیشه باهاش کار کرد...مخصوصاً وقتی از hd2 یزرگتر باشه
ولی عجب گوشیه دختر کشیه!
بچه ها تو سایت های دیجیکالا و گوشی شاپ تخم این گوشی رو ملخ خورده چه باید کرد؟ پس از کجا بگیریم؟ من فعلا تهران نیستم و به هیشکی جز گوشی شاپ هم اعتماد ندارم
سر این گوشی چه بلایی اومده؟ این گوشی نماینده فروش تو ایران داره؟
شرکت گارانتی کننده این گوشی کیه؟
کسانی که این گوشی رو خریدن بگن که مشکل فارسی تو پیامک نگاری و گشت و گذار صفحات فارسی اینترنتی رو ندارن؟
نقل قول:
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
آره موافقم باهات!نقل قول:
تو س ک س ی بودن و به قول میلاد دختر کش بودنش شکی نیست!
در مورد قدرت اسپیکر در گوشیهای جدید هم باهات موافقم.
فکر کنم میخوان به حفظ محیط زیست کمک کنن!
ولی اینکه تو خانوما قشنگ کار میکنه رو متوجه نشدم!
یعنی با خانوما راه میاد:دینقل قول:
ولی اینکه تو خانوما قشنگ کار میکنه رو متوجه نشدم!
نوشته ی من چرا حذف شد؟