پس دنبال همین پوشه در حافظه داخلی بگردید.
Phone memory
نه SD Card
Printable View
پس دنبال همین پوشه در حافظه داخلی بگردید.
Phone memory
نه SD Card
وقتی کابل رو وصل میکنم
یه پوشه میاد فقط
Xperia Z رو که تو مای کامپیوتر ایجاد میشه رو باز میکنم
پوشه حافظه داخلی فقط هست
اونو باز میکنم
داخلش دیگه همون فایل هایی هست که عکس گزاشتم !
بله درسته. روی کامپیوتر همینه.
ولی روی خود گوشی نه. یک فایل منیجر نصب کنید تا حافظه داخلی گوشی را ببینید.
یه برنامه هست مال خود گوشی sony
از اینترنت دانلود کردم 30 مگ
با اونم متاسفانه فقط میره تو قسمت حافظه داخلی (همون پوشه های قدیمی )
برنامه خاصی هست لینکش رو محبت کنین؟
گمون کنم شما PC Companion را میگی. اون حافظه گوشی را نشون نمیده.نقل قول:
گفتم که ساده ترین کار نصب فایل منیجر روی خود گوشی هست. بازار پر از فایل منیجره. مثل
Astro file manager
Bluetooth file transfer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این هم یه روش برای دیدن حافظه گوشی روی کامپیوتر.
نقل قول:
Yes you can. You need to use the 'adb' tool. Download here: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and extract it to a folder, then open a command line to that folder.
Connect your phone, and make sure USB debugging is enabled. Copy the file from your SD card to your computer. If you do not have S-OFF, you need to go to Clockworkmod recovery on your device before this will work.
From the command line, do adb devices to see if the phone is connected properly. Then do adb remount to mount the system partition as writable. Then do adb push C:\path\to\filename /system/bin/filename to copy the file. Then just disconnect and reboot the phone.
دیگه نمیدونم چیکار کنم !
برنامه astro رو ریختم ... هر چند یه برنامه به نام file commander هم رو گوشی بود مث همین !
برنامه astro رو که باز میکنم یه sdcard داره که دقیقا همین فایل هایی که تو pc میاد همینجا هست !
زیر اون هم اینا هست که ربطی نداره ...
local netword
box
dropbox
skydrive
اون روش دوم هم
راستش برنامه رو دانلود کردم
بعد اون قسمتی که گفته بود کارت حافظه رو منتقل کنید تو pc
تمام پوشه ها رو کپی کردم ولی از 3 گیگ اطلاعاتی که تو گوشی بود
فقط 25 مگ منتقل شد !
ببینید من بلوتوث فایل ترانسفر را که باز میکنم اول Sd card را نشون میده و یک بک که میزنم حافظه گوشی را که اس دی کارت بصورت یکی از پوشه های اون هست.
ولی حافظه گوشی من خیلی کمه و فقظ برای فایلهای سیستمی است.
شما اصلاْ نیازی هم به فایلهای برنامه ندارید.
اگر میخواهید از برنامه ها بکآپ داشته باشید (که واقعاْ نیاز به این هم نیست) هر وقت که به گوگل پلی استور بروید و نصب بزنید خودش میگه که آخرین ورژن را دارید یا نه. یعنی نمیاد دوباره دانلود کنه مگه آپدیت آمده باشه.
بجز این مشکلی دارید؟
با این حال میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید. البته فایلهای ذخیره را نشون نمیده. ولی خیلی بدردخور هست. هم روی گوشی و هم کامپیوتر نصب میشه.
دوستان من قبلن ی سیم کارت داشتم که با اون سیم کارتم توی Wechat , viber , whatsapp اکانت داشتم بعد سیم کارتم رو عوض کردم ولی همچنان این نرم افزارها رو گوشیم هست ... میخواستم ببینم اونایی که این نرم افزار رو تو گوشیشون دارن اسم منو با شماره جدیدم میبینن ؟
یا اصلن راهی داره که به شماره جدیدم دست پیدا کنن ؟
و ی سوال دیگه اینکه دیشب یکی تو وایبر بهم اسمس داد که من نمیشناسمش ... میخواستم ببینم این شخص حتما شماره جدیدمو داشته که اس داده ؟ یا به اکانتم با شماره قبلیم هم ممکنه اس داده باشه و به من رسیده باشه ؟
پیشاپیش تشکر
نصب کردم
بک که میزنم
اینا میاد
sdcard0
sdcard1
usbdisk
اولی باز میشه
دومی و سومی ارور میاد
can not enter into sdcard1 folder:
maybe it is not readable?
ok
راستش من میخوام بریزم تو کامپیوتر بخاطر اینکه میخوام رو یه گوشی دیگه بریزم تا نصب کنه واسه خودش
مث فایل های بازار که دانلود کردم
حدود 500 مگ بازی رو
ریختم تو پی سی
بعد ریختم تو گوشی دیگه
و راحت نصب کرد !
بخاطر همین میخوام فایل ها رو داشته باشم
که متاسفانه اصلا غیب هستن و دیده نمیشن !