به نظر شما چه کار کنم بگیرم در کل خوب است؟
به نظر شما چه کار کنم بگیرم در کل خوب است؟
در تاپیک P1000 مطرح کنید تا هم نظم انجمن حفظ بشه و هم زودتر به جواب برسید!
ممنون
اين پست رو به خاطر اينكه تو تاپيك قيمت ها نيست يواشكي جواب بدين :20: :نقل قول:
آقا من ديشب قيمت كردم از ميدون وليعصر، 32 گيگ با گارانتي مايكروتل زير 620 كسي قيمت نداد. اين قيمتي كه شما دادي مال كجاست؟ با گارنتيه يا بي گارانتي؟ تورو خدا زود جواب بدين نره تو پاچم.
آقا از من تحقيق كن تر تو عالم نيست. بعد از كلي تحقيق به اين نتيجه رسيدم كه بگيرم. امشب هم دارم مي رم كه بگيرم. مياي بيا با هم بريم! :10:نقل قول:
سلام دوستان عزیز
نمیدونم جای درستی این سوال رو پرسیدم یا نه؟
آیا میشه با گالکسی تب به اینترنت adsl وصل شد ؟ و اگه میشه چه طوری میشه توضیح بدید ؟ مرسی
بله دوست عزیز میشه از طریق wifiنقل قول:
سلام من یه گالکسی تب خریدم اما جای سیم کارتش خراب شد شد و رفتم نمایندگی میکروتل وگفت بوردش باید عوض شه حالا خواستم بدونم قیمت بورد چقدر هست
توضیح ندادید چه طوری میشه وصل شد .نقل قول:
دوست عزیز مثل زمانی که میخواین با گوشی وصل بشین وای فای تبلت رو باز میکنید و دنبال شبکه میگردید پیداش که کردید وصل میشید وبه راحتی به اینترنت وصل میشیننقل قول:
ببخشید من متوجه نمیشم .:41:نقل قول:
من اینترنت adsl دارم که مودم من با سیم به کامپیوتر وصل میشه . حالا میخوام با تب از این اینترنت استفاده کنم .
وقتی تبلت رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنم چه کارایی رو دقیقا باید انجام بدم ؟
وقتی کابل متصل هست وای فای چیزی پیدا نمیکنه . :41:
در وهله اول مودم adsl تون باید مودم وایرلس باشه یعنی به صورت بی سیم بتونید به اینترنت وصل بشید اگه مودمتون وایرلس نباشه امکانش نیست این روشی که من میگم نیازی به سیم نداره که به تبلت وصل بشهنقل قول: