اینجا اومدیم که عقاید همو ابراز کنیم و در ترازو نقد همدیگه بگذاریم. نه اینکه از قبل خط قرمز بکشیم که تا اینجا حق بحث داریم. نسبت دادن چیزی به خدا که هیچ ، وجود داشتن یا نداشتن خدا هم اینجا ابراز بشه نباید این موصع رو بگیرید. فکر کنم از شریعتی جمله ای با این مذمون هست که اگه میخوای با ایمان باشی باید از کفر هم بگذری (کافر باشی تا ایمان رو درک کنی). اینجا هم همه از موقع تولدشون مذهبی نبودن که بخوایم بگیم فلانه ...نقل قول:
حرف از منبع درست زدید ... اینجا بحث فیزیک و شیمی و زیست نیست . تفکر منبع درست خودش امری نسبیه و باید یک سال بشینید در مورد منبع درست حرف بزنیم. که انتهاش هم همین الان مشخصه. شما ممکنه بگی منبع درست قرآنه ، من بگم نه ، مثلا کتاب حافظه !! اصلا تفکر نیاز به منبع نداره. مغر انسان خودش سازنده هر نوع تفکریه.
جالب تر اینجاست که خود خدا اثبات نشده . چه برسه خوب بودن یا بد بودن. نظر منو بخوای غیر قابل اثبات.
اگه شما میگی اثبات شده ، من آماده ام اثباتتون رو بشنوم. ولی اگه اثباتی نیاوردید قبول کنید که باید از این نوع موضع گیری ها عقب نشینی کنید.
بهتره تاپیک به حاشیه نره ... بارها به سعید گفتم که در پست اول قواعد بحث رو بزاره ... تا مجبور نشیم هی تکرار کنیم . بارها این بحث رو من کردم . که چطور بحث رو پیش ببریم. مخصوصا مسئله برچسب گذاری رو افکار دیگران . پوچ و واهی و ... کار درستی نیست . :46::10: