یه فولدر هست به نام sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201 باید بریزی تو Root فلش ، خود تلویزیون به طور اتومات فایل رو شناسایی میکنه .نقل قول:
Printable View
یه فولدر هست به نام sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201 باید بریزی تو Root فلش ، خود تلویزیون به طور اتومات فایل رو شناسایی میکنه .نقل قول:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
من آی پی رو به صورت دستی وارد میکنم باز هم متصل نمیشه.وقتی دانگل رو به ال سی دی وصل میکنم مشخصات و ای پی که نشون میده دستی وارد لپ تاپم میکنم باز هم نمیشه .این روش با کابل که میزنم اتصال نمیشه.
شما میتونید کابل رو مستقیم از تی وی به سیستمتون وصل کنید و گزینه اتصال با سیم بزنید ببینید کانکت میشه؟
دقیقا با همین روش من کانکت میکنم واستریم میکنمنقل قول:
کابل رو از ÷شت مودم میزنم به تی وی و تی وی همه چیز رو اتوماتیک میشناسه
تنظیمات نوت بوک هم روی اتوماتیک هست
شما با کابل به pc هم وصل بشی همه چیز رو بذار روی اتوماتیک حله من دقیقا از همین روش کانکت میشم
سلام.
اگه میشه اینک آخرین ورژن برای آپدیت تلویزیون Sony Led Nx700
رو بزارید.
اگه میشه بگید چجوری بفهمیم ورژن فعلی خودش چیه.تا حالا آپدیت نشده.
مرسی ممنون
سلام دوستان
به راهنماییتون نیاز دارمم
من الان مشکلی که با این تلویزیون دارم اینه که وقتی ر ی س ی و ر و روشن میکنم باید صدای تلویزیون و تا اخر بلند بکنم تا صدای شبکه های م ا ه وا ر ه ای و خوب بشنوم
و وقتی تلویزیون با کنترل خاموش میکنم یهو میره رو تلویزیون و صدای خود تلویزیون چون قبلا به خاطر ر س ی ور بلند بوده خیلی بلند میشه و اذیت میکنه
کلا یا باید مشکل از تلویزیون باشه یا رسی و ر ؟؟؟
میشه کاری کرد که وقتی تلویزیون و روشن میکنی خود به خود از مد hdmi4 مثلا بالا بیاد؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
احتمالا کنترل تلویزیون ایراد داره چون وقتی دگمه خاموش رو زدی قاعدتا باید خاموش بشه نه اینکه بپره به کانال تلویزیون!نقل قول:
شما روی هر کدام از ورودی ها که خاموش کنید روی همون باید روشن بشه.
من نمیتونم با استفاده از فلش مموری فیلم های سه بعدی را ببینم . لطفاً مر راهنمایی کنید.
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
آیا دیدن فیلم های سه بعدی روش خاصی دارد و تنظیمات خاصی نیاز دارد. لطفا راهنمایی کنید
سلام به سروران گرامي
من يك دستگاه تي وي KDL-46NX720 دارم كه آخزين ورژن نرم افزاريش رو ازسايت ساپورت سوني دانلود كردم . پس ازدانلود فايل زيپ شده رو باز كردم و اون فايلي رو كه خود سايت گفته بود با همون حجم مشخص روي يو اس پي ريختم كه تي وي رو آپگريد كنم . مشكل اينجاست كه پس از اتصال يو اس پي به تي وي هيچ اتفاقي نمي افته و عمل نميكنه . ترفند خاصي داره ؟ ممنون مي شم اگه كمكم كنيد . اگه فايل رو هم خواستيد بگيد تا قرار بدم اسم فايلش sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201 مي باشد كه آپديت جديدبراي چند روز پيشه .
وقتي فلش رو وصل ميكنم اين پيغام رو مي ده و ديگه هيچ اتفاقي نمييفته :
usb device detected .]
note : please make sure the device is inactive before disconnecting .
اينم آدرس آخرين فايل آپديتش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم .
شما اگه درست دانلود کرده باشی که همین طور به نظر میرسه!@ نباید فایل آپدیت رو از داخل فولدر خودش در بیارینقل قول:
برای استفاده از فایل آبدیت باید روی فایل زیپ دانلود شده راست کلیک کنید و اکسترکت هیر رو بزنید تاکید میکنم فقط اکسترکت هیر
یه فولدر بهتون میده با یه فایل داخلش
اون فولدر رو بریزید داخل روت اصلی فلشتون
یادتون باشه فلش باید fat32 باشه
نقل قول:
سلام . ممنونم از راهنمايي شما . مشكل .فلش مموريم بود . فايل رو ريختم روي يك فلش ديگه و جواب داد .
با اينكه آخزين فايل آپديت بود من تغييراتي احساسن كردم.:40::40: