بازم nc قسر در رفت . چقدر دوست دارم دوتا اپارگاد بیاد زیر چونش:31:
Printable View
بازم nc قسر در رفت . چقدر دوست دارم دوتا اپارگاد بیاد زیر چونش:31:
نقل قول:
ولي جالبه اين فيلم اصلا مشكل پول توش نيست.. معمولا تو همه فيلم ها مشكل پول وجود داره..
و آدم بده دنبال پوله.. ولي اينجا همه خوبن و وقتي تو موقعيت قرار گرفتن بد شدن..
دقيقا همين پيام هاي مسخره و سطحي باعث و باني افت كيفي سريال ها ميشه ! ما از هاليوود انتقاد ميكنيم كه چرانقل قول:
300 رو ميسازه در حاليكه فيلمسازاي خودمون ( و دستهاي پشت پرده ! ) بيشترين طعنه ها و كنايه ها رو دارن به
عقايد و شعور مردم ميزنن .
با این "سلام نادون" مامان لطیفه کلی حال کردم:26:
مهم اینجاست که آدم بده کیه و آدم خوبه کیه....آدم بده همیشه اونیه که پولداره!و آدم خوبه نه اونیه که وضع خوبی نداره!!نقل قول:
و آدم بده دنبال پوله.. ولي اينجا همه خوبن و وقتي تو موقعيت قرار گرفتن بد شدن..
من موندم هنوز که این ناصر چرا باید این دیالوگهای سنگین رو داشته باشه!!!جل الخالق...تا اونجایی که ما دیدیم این قشر جامعه بیشتر از همه خرافاتین...
بعد این ناصر با این سطح آگاهی چطور رفته یه مشنگی مثل شهربانو رو گرفته!!!
سلام بچه ها
کلی حال کردیم چه سکانسهای زیبایی عجب دیالوگهایی.بهترین قسمتی که تا حالا دیده بودم
وقتی اسی زد تو گوش بزرگ تقریبا 1 متر از جام پریدم .اصلا باورم نمیشد همچین کاری بکنه
دیگه من موندم این 2 تا با چه رویی تو چشم هم نگاه کنن.از همینج من حدس میزنم آخر ریال تلخ باشه.انشاالله
چشمون به زهره خانوم هم افتاد تفلی زن خوبیه پس نتیجه میگیریم نفرینی در کار نبوده
واین اشتباهات شخصیتهای داستانه از جمله NC خانوم که با هیچ چیزی نمیشه رفتارش رو توصیف کرد الا خودخواهی
امیر حافظ هم که نگو.....خاک بر سرش .که مثل چی(سگ)لال بود و حتی نتونست یه کلمه حرف بزنه
کاراکتر سرایدار هم فکر کنم برای این تو سریال گونجوندن که بیاد به NC نصیحت کنه
بنده خدا اسی چی کشیده .خانومش تکریم نمیکرده تو این 20 سال؟نقل قول:
بدلیل در نیاوردن روسری به مدت 20 سال حتی جلوی شوهر !
منم با این قضیه زیاد روبرو شدم.خو مادرها نباید بیشتر به بچه ها توجه کنن.اصل شوهرهنقل قول:
حسادت پدر به پسر ( اسماعيل به اميرحافظ ) هم بسيار جالب و تلخ بود
نقل قول:
اين كه هميشه هست.. چون پولداري از خدا دوري چون پولداري معونيت حاليت نميشه ؛ گناهكاري..!
ولي فقيري اما خدا رو داري ؛ دلت پاكه.. هميشه يه آرامشي تو چشات داره موج مي زنه..!
كلا پول از نظر صدا و سيماي ما اَخه..!
البته با افق دید بازتر به شخص و اشخاصی بالاتر از صدا سیما میرسیم...نقل قول:
كلا پول از نظر صدا و سيماي ما اَخه..!
امیر حافظ به نظر من از انسی منفورتر هستش .
ادمی که نه احساسی داره ، نه قدرت بیان . ( خاک عالم بر سرش)
ابروی هر چی پسره برده .:19:
نقل قول:
موافقم... امير حافظ ُ كه مي بينم ياده چند كيلو سيب زميني مي افتم..!
حالم از این سریال که از در و دیوارش خشم و نفرت میباره بهم میخوره.:2: