اول.
سلام.
فقط بگم خيلي سخت بود.من بهش از 10 نمره 8 ميدم از نظر سختي.
آخه يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا من 1 ماه دير بدنيا اومدم:37:
اگر شتباهات فردي نكره باشم 18 ولي اگر اشتباه فردي كرده باشم 12-13:31:
Printable View
اول.
سلام.
فقط بگم خيلي سخت بود.من بهش از 10 نمره 8 ميدم از نظر سختي.
آخه يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا من 1 ماه دير بدنيا اومدم:37:
اگر شتباهات فردي نكره باشم 18 ولي اگر اشتباه فردي كرده باشم 12-13:31:
ای بابا امان از این بی دقتی!
سوال12 ب را برعکس نکردم 1-
سوال 14 قسمت ب 0.75-
امتحانش استاندارد بود(شیمی3)
سلام دوستان امتحان بسیار آسون بود ولی من 19.5 میشم ! اون سوالی که گزینه درست رو انتخاب کنین من اصلا دیگه توجه نکردم یکی رو نوشتم و 2 تا رو ننوشتم 0.5 کم شد 1
سوال خیلی خوب بود و اگر در محاسبات از روی حواس پرتی اشتباه نکرده باشم، چیز دیگه ای به نظرم نمی آد که بلد نباشم.
ولی کلا مثل سال 88 بود و خیلی عالی بود. این یکی رو حال کردم واقعا.
حالا زبان داریم. من تو قسمت استرس زبان مشکل دارم. کسی نیست بتونه مختصر و مفید و کاربردی آموزش بده؟
کم کم که داره انرژیمون تموم می شه ، امتحانا هم داره تموم می شه. ولی چه انرژی بگیریم روز شنبه :8:
منم !!! ... ... 2 تا سوال رو ( یکیش همین ) + سوالی که تصعید بود !! .. اصلا شکل رو نگاه نکردم که فرایند چیه !!!نقل قول:
19 میشم !!! ... امتحان آسون بود ! ... ... !
سلام
امتحان استاندارد بود مثله سالهای قبل
ولی من اشنباه کردم
فکر کنم 19.25 میشم
پس چرا براي من سخت به نظر اومد؟؟؟نقل قول:
شايدم آسون بود.حالا جوابا بياد ميفهمم آسون بود يا نه:31:
من از ۱۰ نمره ۵ می دم. آسون بود. امیدوارترین به ۲۰ در این امتحان در بین امتحان های قبلی.
سلام
امتحان خوب بود فقط من هم بی دقتی کردم .
دوستان دو تا سوال بود من میگم مشکلشو شما بگین من درست می گم یا نه : (با توجه به متن کتاب)
گفته بود کدام یک تابع حالت است . T , DS , و یک چیز دیگه که یادم نمیاد .
من که چون کلا سوال اشتباه خوندم فکر کردم گفته فقط یک گزینه درسته نه گزینه ها
اما الان که متن کتاب رو نگاه می کنم 4 صفحه قبل از اینکه فصل 2 تموم بشه نوشته S (آنتروپی) تابع حالت است پس نمی تونم بگیم DS تابع حالته !!! درسته ؟
یکی دیگه هم ماله همین سوال . گفته بودم آنتالپی کدام منفی هست همواره . من نوشتم سوختن فقط اما بچه ها می گفتن میعان هم میشه .
اما مشکل اینه که اصلا آنتالپی استاندارد میعان تو کتاب نداریم یا حداقل تو کتاب نگفته که آنتالپی استاندارد واسه سایر تغییر حالت های فیزیک هم صدق می کنه و . .. پس سوال خارج کتاب میشه !!
هنوز جوابا که نیومده ببینیم چی هست جواب اصلی ممکنه هرچی این بالا گفتم چرندیاتی بیش نباشه (:31: ) اما حداقل یه نگاه به کتاب بندازید با توجه به متن کتاب یه کمی درست می گم !
ممنون :20:
dبچه ها خیلی سخت بود ، خیلی ، حل کردنیاش آب خوردن ولی حفظیا و مفهومیاش مضخرف بود .
اَه ! تا الان 17.5 تا 18 ، البته اگر سوال 14 - ب رو اشتباه ننوشته باشم ، یکی از دوستام که المپیادی گفت این چند سال پیش تو المپیاد اومده بود و جوابش میشه از آب خالص تبخیر و در آب و شکر میعان میشود یعنی سطح آب خالص پایین میاد و لاونیکی بالا میره : |
یه سوال اگر سوال آخر ب رو از روش کتاب که یعنی در نظر گرفتن یک واکنش به عنوان محدود کننده نریم و از تناسب بریم نمره کم میکنن ؟
خیلی سخت بود !
سوالاتی که کم شدم :
1- الف ( خریتم !) پ ( حماقتم !)
2- پ ( از تنبلیم !) 4- 2 تا نیم نمره که اکثرا کم شدن + Dg
6- ت ( نمیدونستم !)