دوستان شبانه رایگان همین الان فعال شده !
نتایج تست :
1 - هیچی از شارژ کم نمیشه
2 - سرعت در حد فاجعه پایین هست در حد دایال آپ ( مال من الان 4 کیلوباست در ثانیه هست ) :2:
Printable View
دوستان شبانه رایگان همین الان فعال شده !
نتایج تست :
1 - هیچی از شارژ کم نمیشه
2 - سرعت در حد فاجعه پایین هست در حد دایال آپ ( مال من الان 4 کیلوباست در ثانیه هست ) :2:
گفتم هیچ رایگانی بی دلیل نیست !
با بدبختی p30world رو باز کردم !
سرعت من رسید به 3 کیلوبایت :2: فردا زنگ میزنم پشتیبانی بیچارشون میکنم :thumbsdow
اصلا من نمیتونم 2 تا سایت را همزمان با هم باز کنم!از دیال اپم بدتره! داره گریه ام میگیره! امیدوارم درستش کنند!
---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------
اخه اون پسره پشتیبانی هم ازدستش کاری برنمیاد ولی خب فردا همه تلفن کشش کنیم ببینیم چی میشه!
به هر حال اینجور که معلومه سرعت به خاطر ترافیک زیاد پایین نیومده چون هنوز 90% بچه ها اطلاع ندارن امشب رایگانه !
سرعت رو به صورت نرم افزاری پایین آوردن دلیلش هم خدا میدونه ! یا دارن تست میکنن یا میخوان ببینن واکنش ما چجوره یا ...
سرعت من قبل از ساعت شبانه اومد پایین ماله شما ها از 1 اینجوری شد؟
من امشب نمایشگاه بودن مسئول فروش میگفت از روز اول نمایشگاه شبانه فعال شده!!
ولی من دیشب تا جایی که یادم میاد داشت از اکانتم کم میشد بین ساعت 1 تا 4 صبح
نگران نباشید الان تو مرحله تسته! سرعت روزانه به هیچ وجه به طور محسوس پایین نمیاد، اما شبانه بعید میذونم سرعت همان باشه!
ايده آلش اينه که پينگ زير 200 باشه....نقل قول:
عزيزان لطفا منطقه مخابراتىتون هم بگيد به نظر من هنوز مونده واسه زنگ زدن به پشتيبانى همون شنبه تست کنيد ببينيد چطوره...منم خواب بودم ديشب!نقل قول:
اما بايد همگى شاکى اين بشيم که چرا به قواتون عمل نکردين و سرعت ها يکى نيست......
اما شبانه رو تست نکردم.نقل قول:
نهاز من ساعت 11 تست کردم سرعت همون بودش.نقل قول:
چرت گفته خودشون گفتن بعد نمایشگاه راه میوفته...
منم احتمال میدم تست بوده ،باید امشب ببینیم سرعت چطوریه.
بعید میدونم سرعتو اینطوری نگه دارند چون با این سرعت هر شب 100 مگ بیشتر نمیشه دانلود داشت که به هیچ دردی نمی خوره
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------
به منم دو روز پیش گفت که شبانه فعال شده اما دو شب پیش که امتحان کردم از حسابم کم میشد.البته اون موقع گزینه night free هم به پانل من اضافه نشده شده ولی الان می بینم اضافه شدهنقل قول: