اگه از بانه بخوای بگیری می شه گفت که 7605 و بعدش 5605 گزینه های بدی نباشند... (البته اینا فقط تو برند فیلیپس هست) ولی در کل باید بگی تو بانه چه مدل هایی رو می تونی تو این رنج قیمت پیدا کنی تا بهتر بشه راهنمایی کرد.نقل قول:
Printable View
اگه از بانه بخوای بگیری می شه گفت که 7605 و بعدش 5605 گزینه های بدی نباشند... (البته اینا فقط تو برند فیلیپس هست) ولی در کل باید بگی تو بانه چه مدل هایی رو می تونی تو این رنج قیمت پیدا کنی تا بهتر بشه راهنمایی کرد.نقل قول:
سلام از مدلای زیر کدومو پیشنهاد میدین
Philips 7605
Sony nx710 , nx720
Samsung d5950
بیشتر برای دیدن dvd و dvbt میخام.
با تشکر از توجه شما
دوست عزیز اینجا تاپیک طرفداران فیلیپس هست! و پرسیدن در مورد برندهای دیگه خیلی نتیجه بخش نیست!نقل قول:
اما برای اینکه سوالت خیلی هم بی جواب نماند در مورد تجربه شخصی خودم از NX می گم...تصویر خوبی داره ولی صدای جالبی نداره....
کسی خبر از دبی نداره؟مدلای جدید وارد دبی شدن؟فکر کنم "46 9706 رو بشه از دبی با 9000 درهم خرید.
یعنی 9706 اونم سایز 46 رو می شه کمتر از 3 میلیون خریداری کرد؟! اگه همچین قیمتی داشته باشه که خیلی عالیه... متاسفانه امسال فیلیپس خیلی با تاخیر مدل های جدید رو وارد بازار کرده... از طرفی با توجه به سیاست فروش فیلیپس... مبنی بر اینکه اول مدل های ارزان قیمت رو پخش عمومی می کنه و بعد می ره سراغ مدل های گران قیمت...... برای همین هم سری 8 و 9 فیلیپس آخرین سری های عرضه شده در بین سری 4و5و6، 7 هزار خواهند بود. قاعدتا اگر تو شهرهای مرزی این مدل ها پیدا بشن می شه رو خریدشون از جاهای دیگه هم حساب کرد... ولی فکر نمی کنم زمان زیادی تا پیدا شدن مدل های جدید فیلیپس در ایران مونده باشه چون تا سال 2012 زمان زیادی باقی نیست و این ها باید قبل از سال نو میلادی در سراسر دنیا عرضه شده باشن....نقل قول:
یه چیز خیلی جالب دیدم.9706 سایز 46 به قیمت 8300 درهم یعنی دور و بر 2800.:18:
[HTML] http://www.amirkala.com/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_q uery=9706&submit_search=%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D 9%88[/HTML]
من دنبال 40 هستم ولی 40 گویا گیر نمیاد اصلا.
یکی از کاربرا تو پستهای قبلی گفته فیلیپس 3588 گرفته و همه فایلهای تصویری رو نشون میده اون هم با زیرنویس
ولی من امروز رفتم این دی وی دی رو خریدم ولی متاسفانه تمام فایلهای تصویری رو که تو tv lg ه میبینم نشون نمیده
هیچکدوم از فایلهای تصویری اچ دی رو ساپورت نمیکنه
آره سایت رو چک کردم... واقعا که قیمت خوبی داره البته فکر کنم باید حدود 2 و نیم میلیون بشه (درهم 300 تومنه؟ درسته؟)نقل قول:
فقط چندتا نکته
اونم اینکه این قیمت با تجهیزات 3D هست و یا بدون اونا (عینک و...)
دیگه اینکه سایز 46 خیلی غول پیکر میشه و اشکال و ایراد تصویر رو خیلی واضح و حتی فاحش نشون می ده که این خیلی خوب نیست... به نظرم شما که اینقدر صبر کردی (منم برای سری جدید چندماهی هست که منتظرم) یه خورده دیگه صبر کن و سایز دلخواه رو بگیر....
و نکته آخر اینکه این سایت ها مطمئن هستن؟
دوست عزیز شما به جای اینکه به حرف های دیگران استناد کنید بهتر بود یه سرچ ساده کرده و مشخصات دستگاه مورد نظر را از اینترنت می گرفتید.... قاعدتا نه این دستگاهی که شما خریداری کردی و نه هیچ دستگاه دیگری وجود نداره که همه فرمت ها رو ساپورت کنه به نظر من که این دستگاهی که شما خریدی دستگاه خوب و استانداردی هست....نقل قول:
من زنگ زدم صحبت کردم.در هم دور و بر 340 تومنه.میشه دور و بر 2800.نقل قول:
در مورد تجهیزات سه بعدی سوال نکردم.مطمئنا هرچی توی کارتن باشه به شما میدن و بقیه رو نمیدونم.
در مورد قیمت پایینش سوال کردم گفت کار ما عمدست و اصلا تک فروشی نداریم و بعضا توی یک سری از مدل ها تک فروشی داریم.
در مورد اعتبار سایتش هم چیزی نمی دونم و تجربه ای ندارم.
فیلی÷س ها مدل های فوق العاده کیفیت بالایی هستند اما در ایران کسی قادر به تعمیر انها نیست.