نقل قول:
1- بخش شیدرها ظاهرا گسترده تر شده. یعنی شیدرهای جدید بهش اضافه شده. با شیدر جدید آب من خیلی حال کردم. بخصوص که تنظیمات "کف دم خشکی" رو هم به راحتی میشه توش انجام داد. هرچند هنوز هم به نظر من جای یه shader editor داخلی تو یونیتی کمه و فعلا باید به همون ادیتورهای خارجی بسنده کرد، ولی کتابخانه غنی شیدرهای یونیتی شما را در 80 درصد موارد از ساخت شیدر جدید بی نیاز میکنه . در ضمن هنوز رندر و تنظیمات Bump maping (Normal Mapping) تو یونیتی انتظارات من رو برآورده نکرد. یعنی من در واقع هیچ امکان یا شیدر جدیدی تو این بخش ندیدم. همون شیدرهای Parallex که به اندازه کافی پیشرفته نیستن. من انتظار یه پیشرفتی در حد شیدر جدید آب برای این بخش رو هم داشتم که میسر نشد. به نظر من این بخش تا زمانی که یه shader editor خوب وجود نداشته باشه هیچوقت انتظارات رو بر آورده نمیکنه.
جلوه آب واقعا عالی شده اصلا دل خوشی از جلوه نسخه قبلیش نداشتم. bump هم منو نا امید کرد انتظار داشتم کیفیتش بهتر شده باشه ولی فرقی نکرده.
نقل قول:
4- به نظر من تکنولوژی Beast Lightmapping بهترین قسمت اضافه شده به یونیتی هست. تنظیمات کاملی هم داره. هم FinalGather رو پشتیبانی میکنه و هم Ambient Occlusion رو. اضافه کردن این تکنولوژی باعث بهبود عملکرد بخشهای دیگه هم شده. این تکنولوژی رو با Lightmapping سنتی اصلا مقایسه نکنید.
واقعا تکنیک فوق العاده ای داره از GI هم پشتیبانی می کنه . فقط زمان ساختش ممکنه در بعضی موارد خیلی طولانی بشه.
نقل قول:
8- بخش Build کردن خیلی مفصل شده و همینجور که میدونین حالا میشه برای همه کنسولها بازیتونو Publish کنین. البته وقتی من هر کدوم از کنسولها رو انتخاب کردم، پیام خطای عدم دسترسی در لایسنس جاری رو داد. حالا نمیدونم به خاطر Trial بودن این نسخه است و یا باید مثل iPhone جداکانه براش پول بپردازید. البته تو فروشگاهش چیزی برای کنسولها نذاشته. بخش Publish برای iOS و Android هم به همین شکل بود. بدترین قسمتش مال iOS بود که نوشته بود که این بخش برای Windows قابل دسترس نیست.
برای ساخت بازی برای آیفون باید علاو بر لاینس پرو لایسنس مخصوص اونا رو هم داشت که یک plugin هست. برای کنسول فکر کنم باید development kit رو داشته باشیم که احتمالا قابلیت تطبیق با اونها مد نظر بوده و حز ویژگی های یونیتی حساب شه.
نظر بقیه دوستان در مورد نسخه جدید چیه. ؟
من یکی از پروژه هام رو تو نسخه جدید اوردم از نظر گرافیکی فرقی نکرد فقط سایه ها کمی نرم تر شد. البته بازی من ترین نداشته چون بیشترین تاثیر خودش رو روی ترین نشون می ده . البته از نظر فریم هم به خاطر occulsion culling هم بهتر شده بود.
تعداد فریم و تعداد پلی گانها هم معلوم بود و مثل قبل تو دردسر نمی افتادی که حدس بزنی این عدد از کجا به بعد اعشار می شه.