درسته اما همیشه ویندوز یه مقدار از پهنای باند مصرفی رو برای خودش برمی داره .( حدود 2 الی 4 کیلوبایت برای ارسال و دریافت های یه سری فایل های Svchost )....البته می تونی با یه سری از فایر وال ها مثل فایر وال آنتی ویروس به بعضی از برنامه های اجرایی اجازه دستیابی به اینترنت ندی تا سرعتت بالاتر بره......
بله اما این سرعت در طول روز هستش و این یه فریب از طرف شرکت های ارائه دهنده اینترنت محدود هستش چون با این سرعت بالا چهنای باند مصرفی یک ماه ( مثلا 3 گیگ ) خیلی زود مصرف میشه و دوباره کاربر باید بره و شارژ کنه که این پعنی پول مفت دادن به اون ها .........اما شب ها سرعت هاشون به زیر حالت عادی میرسه .!!!!!!!!!!!!!!
شما گول اون 30 کیلوباید در ثانیه دانلود رو نخور ببین شب ها چه جوری دانلود می کنن......من خودم یه ماه شاتل داشتم 512 در روز که اصلا عالی بود و می شد فیلم ها رو آن لاین دید اما شب سرعت دانلودش به زیر 15 می رسید در حالی که باید بیش 50 الی 64 می بود ................
شما پینگت هم خیلی بالاست ..!!!!!!!!!!!! البته این ها فکر می کنم به خاطر این باشه که شبها چون رایگانه ترافیک شبکه و خطوط بالا میره و برای همینه که کیفیت پایین میاد..............
منم 128 دارم از گذرگاه و دانلود رو به زور هزار تا بد بختی روی 15 ثابت گذاشتم و پینگم هم وقتی بازی می کنم همیشه بین 200 الی 350 نواسان داره..............