چه برنامه اي مثلا؟نقل قول:
بعضي بازيا شايد.به خاطر فرق درايور gsensor.اما برنامه من تا حالا با چيزي برخورد نداشتم. :10:
Printable View
چه برنامه اي مثلا؟نقل قول:
بعضي بازيا شايد.به خاطر فرق درايور gsensor.اما برنامه من تا حالا با چيزي برخورد نداشتم. :10:
با سلام
من میحواستم این گوشی رو بخرم
نظرتون چیه؟؟؟؟
من کلا با سیستم عامل رابطه خوبی دارم
دوربینش هم زیاد مهم نیست
از نظر هنگ و برنامه و ... چطوری؟؟؟
ظاهرش چطوره؟؟؟
تم و از قبیل چیزا براش وجود دره واسش؟؟؟؟
هندزفریش چه شکلیه؟؟؟3.5 میلیمتری؟؟؟
هندزفری های دیگه رو میشه بهش وصل کرد؟؟؟
ببخشید سوالات زیاد بود
هنگ تو كارش نيست.نقل قول:
برنامه براش زياده.كلا ويندوز موبايل برنامه زياد داره.
بازي هم براش 50 60 تا هست اما بازيها ي جديد اكثرا براي wvga مياد.
ظاهرش به نظر من قشنگه.
واسه تم برنامه هاي زيادي با skin هاي متنوع براش موجوده.
خودش جك 3.5 نداره اما هندسفري دو تيكه با تبديل 3.5 براش ميتوني بگيري 12 تومن اين طورا و هر هدفوني بخواي بهش وصل كني.
:10:
سلام فرزین جان
میگم این برنامه اورینتیشن ستینگ رو نصب کردم و یه سری از برنامه ها رو هم ادد کردم حالا میخوام بعضی هارو حذف کنم چی کار باید بکنم من که راهی پیدا نکردم
سلام
از دوستانی که این گوشی رو چه با گارانتی و چه بی گارانتی خریدن می خواستم بپرسم که توی جعبه گوشی قلم هم همراه این گوشی هست یا نیست آخه من تو یکی از سایت های تحلیل و بررسی مقاله تحلیل و بررسی این گوشی رو می خوندم نوشته بود که تو محتویات جعبه خریداری شده به جز گوشی و سایر متعلقات یه قلم جدا هم وجود داره این درسته؟!
بله قلم داره!نقل قول:
من که بی خیال بازی های gsensor شدم یا کار نمیکنه یا برعکس کار میکنه!!!
اون فایل هایی که تو پست 239 صفحه 24 بود رو هم ریختم و نصب کردم ولی همچنان مشکل داره!
من گوشی رو هاردریست کردم حالا توی larg indicator اون بالا گرینه ی باطری ظاهر نمیشه!!
کسی میتونه کمک کنه؟ اصلا هرچی روی باطری اون بالا کلیک میکنم منوی power نمیاد!
دوستان تو نصب گارمین به مشکل بر خوردم.
پسوردی رو که genrate کردم،قبول نمی کنه ،یعنی بعد از این که فایل sw.unl رو تو پوشه گارمین کپی می کنم و دوباره برنامه را باز می کنم،4 تا گزینه میاد:
1-Purchase & Go
2-Begin Free trial
3-Enter Product Kay
4-Connect to Garmin GPS
کمک می کنید؟:46:
فرزین جان فهمیدم چطوری پاک کنمنقل قول:
برنامه خیلی باحالی بوده
راستی کسی تا حالا تونسته با این برنامه صفحه تودی را روتیت کنه؟
برو تو تنظیمات و larg indicator رو فعال کن یا اینکه وقتی داشتی ساعت رو تنظیم میکردی تیک گزینه نمایش ساعت تو همه منو ها رو زدی که تو این حالت دیگه باطری رو نشون نمیدهنقل قول: