کسی میدونه این هفته چرا پخش نشد؟
Printable View
کسی میدونه این هفته چرا پخش نشد؟
این تیکش مدرکگـرایی بود ؛ رو د بـر شدم :27:نقل قول:
بنده آغا محمد خان قاجارم مدرکم دارم یعنی همرامه اگر مایلید ارائه کنم !!
كاش تو اون تيكه سيامك انصاري ميگفت كه مداركش هم موجوده :21:
تازه اتفاقا اینجا چیزی که باید وجود داشته باشه اصلا وجود خارجی نداره:38:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بازی محمدرضا هدایتی کلیشه ای نیست ؟؟؟؟ راجع به بازیگری هم نظر بدین لطفاً !!
من سه قسمت رو دوباره با مونیتور خودم دیدم!
متاسافنه کیفیت افتضاح هست و امیدوارم که با توجه به اینکه هر قسسمت توی یه سیدی قرار میگیره،فیلم رو با کیفقیت بالاتر بریزن از این به بعد(تا اونجایی که بسته بندی شده که دیگه هیچی و مجبوریم همینجوری ببینیم!!)
(کسی بلده چجوری تو km رزلوشن رو پایین بیاریم؟(تاثیری هم داره؟!!))
به نظرم توی این سریال خیلی حرف ها زده میشه!!!امیدوارم که رفقا کپی نکنن و فقط بخرن....
امیدوارم کاری که مدیری کرده بگیره تا تجربه بشه برای دیگران تا هم انحصار از دست صدا و سیما بیرون بیاد و مجبور بشه فیلم های درست حسابی بده بیرون،و من به شخصه بعد از 3 سال ندیدن مطلق تی وی،برگردم به صدا و سیمایی که بابتش پول میدم....
و هم اینکه باعث بشه حقوق کپی رایت کم کم توی ایران جدی تر گرفته بشه!
اگه يه فيلم 80 دقيقه اي بي كيفيت 10 MB ي هم بخواي به به صورت VCD رايت كني حجمش ميشه 700 MB .فرمت VCD اصلا كاري به كيفيت فيلم نداره فقط زمان فيلم اهميت داره كيفيت 325*288 هست كه اين روزا واسه موبايله.نقل قول:
كاش حداقل با فرمت DVD بيرون ميدادن.
از اين سه قسمت زياد خوشم نيومد.
اميدوارم بهتر بشه.
دوستان من رفتم سريال رو بگيرم، طرف گفت بايد حتما رايت كنم و فقط يك اورژينال دارم، خلاصه 1800 گرفت و 3 تا سي دي رو رايت كرد
من الان خودمم عذاب وجدان دارم كه چرا همچين كار پستي كردم، طرف آشناي پدرم بود و نميتونستم نه بهش بگم چون خيلي هم با هم صميمي هستند، براي همين مجبور شدم ازش بگيرم ... و بعد با خودم عهد كردم كه از اين به بعد حتما اورژينالش رو بخرم
حالا : قسمت اول سريال رو گذاشتم، كيفيتش فوق العاده پايينه با اينكه 500 مگابايته
به خاطر رايت شده ؟
رو سيستم نديدم ولي فكر كنم كلاً اينجوريه.نقل قول: