بابا من بودم همچین با یه لگد درو میشکوندم که مامانه هما پشت در له شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پنجره ایی چیزی هم میتونست در بره...عجبا:31:
Printable View
بابا من بودم همچین با یه لگد درو میشکوندم که مامانه هما پشت در له شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پنجره ایی چیزی هم میتونست در بره...عجبا:31:
داره جالب میشه...
حیف رفت تا 21 شهریور...
از 88 هم رفت جلوتر !!!
توی این قسمت 2 بار سر کارمون گذاشتن !
آخرش هم که اون یکم مونده بود بهش برسه رفت 88 !!
در ضمن ، اون کنتور گاز رو دیدین دم خونه ؟ توی 64 که گاز کشی نداشتن !! : دی
ای بابا
اینطوری که لو میرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب وقتی این غیب شده تو گذشته بسیجیه پوسته همایون رو میکنه و وقتی این محسن برگرده میفهمن که این کتیبه رو دزدیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی؟نه بابا همون رفت 88...نقل قول:
از 88 هم رفت جلوتر !!!
چیییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟جدیییی ییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داره جالب میشه...
حیف رفت تا 21 شهریور...
آقا امشب همش روبوسی و خداحافظی شد که...
این همایون خیلی باحاله.وقتی رفت سال 88 چرا هیچ تغییری نکرد.من یهو فکر کردم اونا(بسیجی و همایون) رفتن 88:31:.میزدن یکم دیوارا میریخت:27:.
به حرف شما گوش کرد!:دینقل قول:
همایون هم اگه همون لحظه در رفته باشه مشکلی پیش نمیاد !نقل قول:
ولی بیشتر از این همایون خوشم اومد... گفتم دیگه میره 88 محسنو میزاره سرکار!:19:
این محسن هم مارو جون به لب کرد تا رفت 88!
من که میگم این واسشون مشکل ساز میشه...اولا اینکه نمیتوووونه از دست بسیجیه در بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....بعدشم اگه بتونه در بره خیلی راحت میتونن پیداش کنن...این همایون بدبخت به خاطر محسن کللی بدبختی کشیده...نقل قول:
همایون هم اگه همون لحظه در رفته باشه مشکلی پیش نمیاد !
تایید میشه...کلا خیلی آدم باحالیه...وقتی که نیومد بیرون من حدس زدم قایم میشه...بچم چه شوخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی بیشتر از این همایون خوشم اومد... گفتم دیگه میره 88 محسنو میزاره سرکار!:19: