ایول بهc4:40::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
Printable View
ایول بهc4:40::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
سلام
ساجد جان گفتی اینجا بحث و ادامه بدیم . باز کردن پنل جلو دستگاه راحته پیچی چیزی داره مدل الیت با بقیه فرقی نداره دستگاهم مشکی هستش .
با با کاری نداره که.خوب اگه الایت داری به این شکله:نقل قول:
ببین کنسول رو برعکس به این شکل بزار رو میزی چیزی.(یعنی قسمت هارد رو میز باشه وپایه های پلاستیکی بالا.یه قسمت سوراخ هست انگشت شست تو بزار اونجا و بکش عقب یعنی به طرف خودت.
بعد هم مثل همون عکس قبلی که تو اون یکی تاپیک گزاشته بودم بگو اون سیم که از سوراخ دیده میشه چه رنگیه.
راستی چند تا عکس هم از کنسول خودم گرفتم تا دقیق نشونت بدم ولی خوب سرعت آپلود نمیدونم چرا کمه و نمیشه.به همین حرف ها اکتفا کنید و انجام بدید
دوستان LT3 واسه LiteOn کی میاد ؟
یه سوال دیگه: میشه از Title Update واسه دشبرد جدیده استفاده کرد ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
گفتن بعد 6دسامبر و تاریخ جدید نگفتن فعلا تو برنامشون هست نه تست.نقل قول:
برای بعضی ها اجرا میشه با تایتل برای بعضی ها نه برای بعضی ها هم با مشکل.در این رابطه یکی دو صفحه قبلو بخونید.
lt+3 برای درایو BenQ رفت برای تست:20:
c4 گفته امشب هم رویliteon سری فت کار میکنه:20:
پست پاک بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من یک کنسول 250 گیگ اسلیم لایت آن خریدم. با lt2 کپی خور شده بود. ولی از وقتی که اون آپدیت کذایی اومد ضد حال اساسی بهم زد چون دقیقا همون شبی که خریدمش به اینترنت وصل کردمش... یمدت با استفاده از روش تایتل بازی ها رو بالا می آوردم ولی بازی های جدید کینکت رو نه.
الان موندم چکار کنم؟ با LT2 دوباره کپی خور کنم یا اینکه چند روز دیگه هم تحمل کنم و LT3 رو بریزم؟ آیا خودم از پس آپدیتش بر میام؟
با تشکر فراوان
بابا جان من همه پست های قبلیرو بخونن به خدا دهمین بار این سوال رو جواب میدم.نقل قول:
ببینید اگه با تایتل آبدیت درست نشد کچ کنسول رو پاک کنید برای این کار برید بهsystem settingبعدmemoryبرید رو هاردyرو بزنید و بهد گزینه پاک کردنcachرو انتخاب کنید.احتمالا بازی های اجرا میشه.اگه نشد که دیگه باید تاlt+3صبر کنید و با ریختن دوبارهlt+2هم درست نمیشه.
در ضمن بازی های کینکت کهxgd3نیستن عجیبه که باهاشون مشکل داری مطمینی با بازی های دیگه مشکل نداری؟
من قبلا کش رو پاک کردمنقل قول:
بعد دوبار دکمه های LB RB X رو زدم یچیزی از کنسول پاک شد. از اون موقع چراغ سبز کینکت چشمک میزنه و میگه برای استفاده از کینکت باید آپدیتش کنی
ضمنا یه سوال دیگه هم دارم : تو سایت C4 انواع لایت آن ها هست ولی چیزی به اسم اسلیم ندیدم! چرا؟