خانمها سلام !شمارابه خدا سیاست رو نکشید وسط!اون بحث لایق آقایون است که بی کارند ما می توانیم بحثهای مفیدتری داشته باشیم مثلاً...خودآقایون!
Printable View
خانمها سلام !شمارابه خدا سیاست رو نکشید وسط!اون بحث لایق آقایون است که بی کارند ما می توانیم بحثهای مفیدتری داشته باشیم مثلاً...خودآقایون!
عزیزم بحث در مورد آقایون کجاش مفیده ؟؟؟؟ بیشتر آدم دپرس میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام خدمت دوستاي گلم بچه ها درمورد مرداهمه جاميشه صحبت كرد بهتره درمورد خودمون خانمها راه هاي پشرفتمون و ... صحبت كنيم
سلام
منظور sara** از سیاست تکنیک آقایون است نه سیاستی که در مورد حکومت و مردم داری و..... اما من با نظر sara** کاملا موافقم و راه حل آون همونطوری که راه کویر گفت بهتره در مورد خودمون و تواناییهامون صحبت کنیم
موفق باشید
salam
salam
salam
bad az chand vaght dobare omadam
be khanomaye taze vared ham khosh amad migam
سلام عزیز خوش ااومدینقل قول:
جات خیلی خالی بود
فداف دا
سلام به همه ي خانم هاي عزيز من يه مدتي كمتر ميام نت امتحانات نزديكه من نهايي دارم برام دعا كنيد ... به اميد ديدار
نقل قول:
عزیز امیدوارم موفق بشی...
سلام ....نقل قول:
سلام به همه ي خانم هاي عزيز من يه مدتي كمتر ميام نت امتحانات نزديكه من نهايي دارم برام دعا كنيد ... به اميد ديدار
هرجا می تونی بخون .... هر کجا می تونی بخون ... هر چقدر می تونی بخون .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بــــــــــــــــــــــــ ــــخــــــــــــــــــــ ـــــــــــون............ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستاي گلم.من اسمم نگاره 19 سالمه از تهران. خيلي دوست دارم تو بحث هاي شما شركت كنم و ميخوام از كسي كه اين تاپيك رو باز كرده خيلي تشكر كنم.:46: :11: :11: :11: :40: