سلام علیکم و رحمه الله و برکاته!
نقل قول:
رو چه حسابی حالا به من گفتی خانوم؟؟؟!!!!
اخه اطراف پی سیت پر عروسک خرس و انواع رژ . کرم پودر و.....بودش:دی
سعید تو این زمینه شاگرد منه:دی با خوبه تا مرزش رفته،من که بارها مرزش رو رد کرده ام!!:دی
نقل قول:
یه ریویو هم از yari نوشتم
به شما نگفتن کی میاد ایران؟
نقل قول:
این بحث ساتیو هم فکر کنم تموم بشه بهتره
اوا!سعید،تازه بحث هاش قراره شروع بشه.....
نقل قول:
یه مقایسه کلی بین این گوشی و I8910 HD
خیلی جالبه برام که توی مقایسه این دو گوشی از همه چی گفته میشه جز اینکه دوربین امنیا 4 مگا پیکسل ضعیفتر از ساتیو هست
مقایسه ها معمولا چند پارامتر رو دارن،که از نظر خیلی ها دوربین اولین اولویت هست(به جز بحث پاکت پی سی ها)،دیدین کسی ان73 رو ان95 مقایسه کنه؟دیدین کسی دبلیو 950 se رو با دبلیو 960 اش مقایسه کنه؟
مشخصه دیگه این مقایسه ها کار نادرستیه،مگه میشه کسی یکی از این دو گوشی رو بخره و واسش کیفیت دوربین عکاسیش الویت نداشته باشه؟
سیستم عامل در الویت بعدیه،هیچ کسی نمیتونه خرده بگیره چرا اینترفیس لینوکس ان900 با اینترفیس ساتیو هست یا تاچ ویز سامی دارن با هم مقایسه میشن
نتیجه گیری اخلاقی:من کی کلا این مقایسه رو اشتباه میدونم!نمیتونم توی ذهنم یه گوشی 8 رو با ساتیو مقایسه کنم!
نقل قول:
اولش قیمتس خیلی بالاست
درسته واسه همین بیشتر علاقه مندان به se ارزو میکنن هر چه زودتر ساتیو با دوربین 5 و 8 هم معرفی و ریلیز شه!
حالا چرا 4 تا؟؟:دی
راست میگیا،تازگیا 40 سالگیش رو هم پر کرده:دی
نقل قول:
هرچی نباشه ازما چندتا بیشتر گوشی شکونده
کجاش گوشی شکونده؟خبر نداری این حمید چقدر سوسوله،گوشی هاش رو دور نایلون میپیچه میزاره تو جیبش!!!
نقل قول:
satio یه رقیب خفن دیگه هم داره
Nokia N900
اینم در نوع خودش حرف جالبی بود!مثل مقایسه ی دبلیو 810 با اینو میمونه که بگیم هر 2 جاوا هستن دیگه!
درسته هر دوی این گوشی ها هنوز نیومده ان،اما دلیل نمیشه با این وجه تشابه بخواهیم مقایسه شون کنیم،ان900 اولین کار نوکیا روی این سیستم عامله و تا نیاد اصلا نمیشه در موردش نظر داد،که تازه اگه هم بیاد،نهایتش بشه با هیکارو جان حمید!یا 480 سامی مقایسه اش کرد
نقل قول:
گوشي كت كلفت مايه دردسره
این تازه ناچیز ترین اختلافشونه(با این دوربینش خداییش باریکه ساتیو!)کلا نوکیا یه دیزاین گیر اورده تا 100 سال دیگه میخواد ازش استفاده کنه،تو یه گوشی ارم nokia رو میگذاره بالاس lcd تو یه گوشی دیگش ارمش رو میاره سمت راست lcd اش!!اما طرفداران ساتیو جدای امکاناتش،عاشق دیزاین خوشگل و جدید و تکش هستن
====
طومار من به سر رسید،نخود نخود هر کی رود خانه ی خود!:دی
فرت:دی