فك كنم شما اون يارو پاسوريرو ميگي عزيز نه؟نقل قول:
Printable View
فك كنم شما اون يارو پاسوريرو ميگي عزيز نه؟نقل قول:
من تو یک قسمت گیر کردم اونم اونجا که طرف از بالای نرده داره با ارپی جی شلیک می کنه و دختره هم تو یه قفس است که تو یه محفظه مغناطیسی قرار دارد فکر کنم اخرای مرحله 2 باشد هر کار کردم نتونستم برم بالا با دکمه e و q هم انتخاب نمیشه.بعد اونجا رو چه کار کنم؟
جون تعداد پست ها زیاد بود شرمنده نشد همش بخونم
رفیق برای اینکه اون یارو رو بترکونی باید این کارو کنی:نقل قول:
وقتی بهت شلیک کرد اون لحظه که تیر آر پی جی داره میخوره بهت یعنی 1 سانتی متر باهات فاصله داره
باید اون موقع سریع Z و بزنی تا تیرو برگردونه به طرف.همین.
موفق باشی
کسی سیو کامل بازی رو نداره ؟؟؟
X-Men Origins: Wolverine
اخه چه جوریi ین که رو سون اجرا نمیشه
این بازی مورد علاقمه کمک کن
تو اینترنت هم سرچ میکنم مطلب نا مربوط میاد
الان سون نصبه این بازی هم نصبه اصلا اجرا نمیشه بالا نمیاد
این پیغامو میده
x-men origins:wolverine has has stopped working
close the program
اقا یه غوله هست بنفشه هی غیب میشه دور یه برج رو هوا داریم مبارزه میکنیم وقتی میزنیش دوباره یه خون دیگه داره که ایندفه سخت تر میشه و زمین رو هم سوراخ میکنه که باعث میشه بیفتی
خیلی سخته کلی طول میکشه بزنیش بعد معلوم نیست بازم چندتا دیگه داره
باید کار خاصی کرد؟ اگه نه و همین معمولی باید زدش یه ترینر به من بدید حوصلشو ندارم
غوله رباطه؟؟اگه آره باید دست ها و پاهاشو بترکونینقل قول:
نه بابا خیلی جلوتر از غول رباطه
بابا یکی هست عین خود xmen هست یعنی میزنیش خونش پر میشه
بعد هی غیب هم میشه با چشماش هم لیزر میندازه رنگ لیزرم بنفشه که بعد از اینکه یه بار میکشیش قوی تر میشهو لیزرهاش زمین رو هم سوراخ میکنه که باعث میشه از اون ارتفاع بیفتی و بمیری
میخوام ببینم جریانش چیه چطور باید زدش و تا کی زدش؟
ببین این روش به کارت میاد:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4542254&postcount=478
دقیقا منم همینطوری میزنمش و بعضی وقتام z میزنم بعد پشت سرش m1 تند تند و اونجوریم از خونش میرهنقل قول:
قلق خیلی خاصی نداره کلا مشکله این آخرکاری!!
درست وقتی که نور ا چشماش بیرون میاد باید بدوی طرفش و مواظب باشی زیر پاتو خالی نکنه البته وقتی بهش نزدیک شدی یه مشت بزن زیر فکش تا پرت شه بالا بعد تند تند چپ کلیک رو بزن(من خودم اینجوری زدمش:46:)
ممنون پس راهی نداره باید اینطوری زدش
حالا سوال دیگه: الان من کجای بازیم؟ چقدر دایگه داره تا تموم شه؟ لامصب هرچی میری اخر نداره