ok مرسی . اموزششم زحمتشو بکش!!!
ok مرسی . اموزششم زحمتشو بکش!!!
سلا بر ویوتی داران عزیز
دوستان من برای نصب تم نوع Cyl به چنتا مشکل خوردم! برای اطلاعتون ریز کارایی که کردم رو مینویسم:
1. تنظیم گوشی در حالت Data service وباز کردن برنامه efs
2. شناختن گوشی توسط نرم افزار و کانکت شدن
3. رفتتن به مسیر LGAPP / media / swf و مشاهده فایل Nyx-open-menu.swf
4. کپی کردن اسم این فایل و رفتن به پوشه Cylv06.1 و اسم فایل Nyx-open-menu رو به Nyx-open-menu.swf تغییر دادم( تاکید میکنم اسم این فایل همین بود: Nyx-open-menu نه اسمی با این نام:Nyx-menu-HS.swf )
5. رایت کردن فایل های پوشه theme که 3تا فایل بود در مسیر LGAPP / media / swf / theme
6. رایت کردن فایل های پوشه Cylv06.1 که 6تا فایل بود در مسیر LGAPP / media / swf ( یه مسئله ایی توی این قسمت بود اینکه فایل Nyx-open-menu رو که به Nyx-open-menu.swf تغییر دادیم 2تا پسوند swf داشت. یعنی اینجوری بود :
Nyx-open-menu.swf.swf
و در آخر dissconecct و انتخاب yes برای ری استارت شدن گوشی
بعد از روشن شدن گوشی اون رو در حالت Mass Storage قرار دادم و پوشه CYLTemes که داخلش 4تا پوشه و 2تا فایل بود رو بدون مشکلی روی صفحه اصلی مموری کارت ریختم. این آخرین مرحله از نصب تم بود.
حالا مشکلاتی که واسم پیش اومده رو خدمتتون عرض میکنم:
1. مشکل اینجاست که پوشه CYLTemes با اینکه توی My memory card (منویی که توی My stuff گوشی هست) قابل دیدنه ولی فایلهای این پوشه( بخصوص فایل themelist.xml ) رفته توی قسمت other. و توی این قسمت other جلوی هر کدوم از این فایل ها یه علامت سوال قرار گرفته که نشون میده که این نوع فایل پشتیبانی نمیشود!!! چرا اینجوری شده؟ آیا قبل از ریختن توی مموری باید تغییراتی ایجاد کرد؟
2. یه قسمت جدید به نام C.Y.L توی قسمت ابزار (همون قسمتی که از داخلش Google و ماشین حساب و... هست)اضافه شده که البته مث بقیه آیکن تصویری نداره و فقط نوشته C.Y.L که زمانی که روش کلیک میکنم ارور غلط بودن URL میده: wrong URL قضیه این چیه؟ در ضمن این منو فقط زمانی که زبان گوشی انگلیسی باشه سر و کلش پیدا میشه!
3. و از همه مهمتر زمانی که 2 بار دکمه C رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته ! با اینکه گوشی روی تم Silver تنظیمه
چنتا سوال هم داشتم که اگه جواب اینهارو هم بدید لطف بزرگی در حقم کردید:
1.من علاوه بر برنامه Cyl v06.1 باید برنامه Theme manager هم روی گوشی نصب کنم یا همین برنامه کار همون رو میکنه؟
2.من چطوری میتونم از سالم بودن themelist.xml مطمئن بشم ؟ اگه راه ویرایش اون رو هم بلدید ازم دریغ نکنید.
3. فایل Support.url داخل پوشه CYLTemes به چه دردی میخوره؟ آیا با حذف کردن اون مشکلی پیش میاد؟
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ببخشید اگه طولانی شد. برای طرح مشکلم باید هر کاری که کردم رو میگفتم.
ممنونم از همتون.
سلام نه بابا پسر عمه ام گوشیمو دیده گفت میخواهم همینو بخرم منم از ته دل نمیخواستم :21: چون اول کاری تو خانواده خز میشد :27::27::27: به اون ویوتی های دیگه رو نشون دادم خوشش نیامد ولی وقتی رنوار رو نشونش دادم چششو گرفت :5: براش صدا و دوربین مهمه ولی از طرف دوربین مشکل حل ولی مونده صداش چه طوریه :8: هم کیفیت و هم بلندی ممنون اگر بگید:40::40:
اين آموزش نصب تم چي شد؟
مرسی دوست من...منتظرم...منم این مشکل دارم هرکی این گوشیو میبینه میخواد بخره منم از خز شدنش میترسم
سلام کسی جواب نمیده صدای رنوار در چه حد بابا کار پسر عمه ام گیره بگید لطفا:19::19::19::19::19::19::19::19:
نقل قول:تشریف بیارین اینجا:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=296626
خوشحال می شیم ببینیمتون :46:
سلام قرار بود شنبه یک اتفاقی بیفته ها!!!!!!!!!!!!!!!!!! اموزش تم چیییییییییییییییییی شششششششششششششد:19::19::19::19::19: بابا خسته شدیم شما رو به خدا زودتر:42::42:
سلام این چه وضعیتیه سه شنبه هم تموم شد داغ تم به دل ما موند
اندکی صبر سحر نزدیک است:31:نقل قول: