سپنتا نوکرتم .
بهترین سرویس دهی رو داری انجام میدهی .
Printable View
سپنتا نوکرتم .
بهترین سرویس دهی رو داری انجام میدهی .
دوستان سلام.
از امروز حدوداي ظهر پينگ من افتضاح شده. دانلود از رپيدشر هم تعطيل!
سرعت اينترنت هم بعضي وقتها به حد مورچه ميرسه و فقط ياهو رو اونم به زور باز ميكنه!
كسي ديگه همچين مشكلي نداره امروز؟
وضعیت 128 نامحدود چطوره؟
سلام . من الان 128 نامحدود دارم . از روز 13 اسفندماه 1388 تا امروز 17 فروردین 1389 که به مدت 35,147 (دقیقه) کانکت بوده ام توانسته ام به مقدار27,441,116 ( کیلوبایت ) از اینترنت فایل دریافت کنم . 40 روز دیگه دارم - 15 روز هم هدیه گرفتم و تا 35 هزارتومان خرید بدون پرداخت پول دارم .
من الان در ساعت 4:43 ظهر از سایت یاهو پینگ گرفتم 243 است .
سلام دوستان..من کلی وقته میخوام سرویس بگیرم اما تصمیم گیری کار سختیه..هر شرکتی رو بعضیا تعریف میکنن بعضیا بد میگن..آخر به این نتیجه رسیدم که شاتل و صبا نت خوبکه اونا هم پورت خالی نداشتن!!!!
حالا گفتم از شما که سپنتا دارین بپرسم راضی هستین؟ما غرب تهرانیم.مخابرات منطقه آیت الله کاشانی..میخوام 128 بگیرم.سرعت دانلودش چطور میشه و اصلا فکر میکنین پورت خالی داره سپنتا؟
دمتون گرم
سلام . من بالا گفتم - بازهم الان یک پینگ گرفتم .
سرعت دانلود = 22
سرعت آپبود = 21
پینگ = 290
ولی از سایت speedtest.net
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا به امروز KB 30,192,986 فایل دانلود کردم .
موفق و پیروز
سلام خدمت همه دوستان
من سرویس ساعتی 128 گرفتم . مودم هم wag120n هست ولی متاسفانه مدام پینگم قطع می شه. توی ریز کارکرد از 1 دقیقه دارم تا 120 دقیقه. ولی امکان نداره بین وصل شدن اینترنت قطع نشه.:45:
به پشتیبانی زنگ زدم و دقیقا فهمیدم که می گن پشتیبانیشون شوتند یعنی چی!:22:
هر بار زنگ زدم یا می گن ویرسوس داری یا می گن نمی دونیم! خلاصه می پی چونند! انگار داری با یه گلابی اونور خط حرف می زنی!:39:
پرسیدم نویز خط چقدره می گه 42 که خوب هست.
می خواستم سالیانه بگیرم دیدم اینجوریه پشیمون شدم.
دوستان کس دیگه ای این مشکل رو نداره! یا راه حلی براش نداره.:42:
ممنون می شم راهنمایی کنید.:11:
منم اين مدل مودم رو دارم ولي مشكل قطعي ندارم.
شما اگر براتون مقدور هست با يك مودم ديگه امتحان كنيد. چون يكي از دوستان تو همين تاپيك مشكل شما رو منتها با اينترنت مخابرات داشت، با يك مودم ديگه امتحان كرد ديد ايراد از مودم هست. بعد مودم رو نمايندگي گرفت با يك مودم نو تعويض كرد.
شايد ايراد از مودمتون باشه.
کسی مشکلی با سپنا نداره ؟
چند وقتی هست که کیفیت خیلی خیلی افت کرده ! بعد از عید هم نواسان اش خیلی بیشتر شده
به نظرتون بهتر نیست مهاجرت کنیم شاتل ؟ ( من تقریبا ۴ سال میشه که از سپنتا adsl دارم )
بله الان چند وقتی میشه که سپنتا بدجوری گند زده.
من 256 نامحدود گرفتم .تو 24 ساعت 5-6 ساعت سرعتم خوبه.بقیش سرعت زیر دیال آپ هستش و مدام قطع میشه.
زنگ زدم پشتیبانی جواب درست ندادن. اما سر اخر مشخص شد که پهنای باندشون مشکل داره.
اونایی که مشکل دارن به نظر من بهتره قرار بزاریم سر یه ساعت معینی زنگ بزنیم و تهدیدشون کنیم. شاید این جوری(که تعداد زیاد باشه) بترسن و یه کاری بکنن. وگرنه حالا حالا ها همینه که هست و کاری نمیشه کرد و فقط داریم پولی رو که با هزار زحمت درمیاریم رو می ریزیم تو جوب!!
یا حتی تعداد زیاد شد جمع شیم بریم دم در شرکت.این جوری حساب کار میاد دستشون که ماها چغندر نیستیم .(وقتی کسی کاری نداره باهاشون اونا هم بیخیال میشن و ...)