شما ورژن wow ت رو 3.0.3 بيار بالا حداقل.اخه 1.5 چي داره كه اونم افلاين بازي ميكنينقل قول:
اگه تهراني پج هارو از مغازه blizzard تو وليعصر ميتوني بگيري تا اخرين پج
Printable View
شما ورژن wow ت رو 3.0.3 بيار بالا حداقل.اخه 1.5 چي داره كه اونم افلاين بازي ميكنينقل قول:
اگه تهراني پج هارو از مغازه blizzard تو وليعصر ميتوني بگيري تا اخرين پج
باید آخرین ورژنه Net Fromework رو نصب کنی بر طرف میشه ، اگه Visual Stadio 2008 رو هم نصب کنی بر طرف میشهنقل قول:
موفق باشی
آقایون من خواهش میکنم وقتی در مورده چیزی اطلاعات ندارین این بنده ی خدا رو گمراه نکنین ، شما نا خواسته دارین این بنده خدا رو میفرستین دنباله نخد سیاهنقل قول:
این سروری که شما دانلود کردی بهش میگن سروره پدر مادر دار من تو پست های قبل نرم افزار های مورده نیازشو گفتم اگه بری عقب پیدا میکنینقل قول:
این میگه تو فقط پتچ رو نصب کردی در حالی که خوده پتچه لیچ کینگ دوتا دی وی دی داره که باید اونا رو هم نصب کنی و تا نصب نکنی نمیتونی بری تو بازی گرفتی چی شد ؟نقل قول:
سلام
خوب اگر که من پچ را بیارم بالا فکر نکنم سرور جواب بده ، در ضمن برام مقدور نیست آنلاین بازی کنم وگرنهنقل قول:
حتما آنلاین بازی می کردم :13: تهران هم نیستم ،اصفهانم.
خوب میشه خودت بگی چی ها می خواد؟این همه صفحه را کی می ره بخونه؟ممنون میشم همین جا یا توی پ.خنقل قول:
جواب بدی،ممنون :)
بای
مرسی به این میگن آگاهی و راهنمائیه کامل عزیزان یاد بگیرین :)نقل قول:
شما به ترتیب اینائی که میگم رو احتیاج دارینقل قول:
Mysql
Navicat Or SQLyog
TortoiseSVN
DB (mangos , Realmd , Characters
سلام حسین !
این سروری که توش بازی میکنی ! Iranblizz.selfip.com این 3.1.3 نیست که !
دیتا بیسها و منگوس واسه ران کردن پچ 3.1.3 رو واسم میزاری ممنون میشم !
لطفا لینک بده !
اقا واقعا دمت گرم !!!!نقل قول:
خیلی کمکم کردی !
کسی دستورات GM رو داره ؟ واسه 3.0.9 ؟؟؟ اخه اینهایی که تو پست اول هستش واسه 2.4.3 هستش . کار نمی کنه .
ممنون :11: