سلام
میگم soduko نمی خواد ریلیز بشه چون یه سری بازیا یعد از اون اومدن تو شو روم و ریلیز شدن ولی این هنوز ریلیز نشده.:27:
کسی خبر نداره علتش چیه؟
Printable View
سلام
میگم soduko نمی خواد ریلیز بشه چون یه سری بازیا یعد از اون اومدن تو شو روم و ریلیز شدن ولی این هنوز ریلیز نشده.:27:
کسی خبر نداره علتش چیه؟
من احتمال ميدم روز عيد 2009 ريليز بشه..با ياماكي...:20:نقل قول:
خدا نکنه چون اونجوری فکر کنم حذف ترم بشیم:31:نقل قول:
راستی خوب شد گفتی داش یونس.این یاماکی چرا اینقدر عکسش بی ریخته.اصلآ سبک این بازی چیه؟:13:نقل قول:
فکر نکنم جالب باشه.مگه نه؟:13:
سلام به دوستان
و اقا یونس گل که انقدر زحمت می کشه :40:
خسته نباشید
دو سه هفته ای نبودم ماشاالله چه بازی هایی ریلیز شدن
همه ی عنوان های تاپیک جدیدن.... حالا موندم کدومارو نصب کنم :31:
آقا یونس از Firemint خبری نشد؟:11:
منم هنوز از متد اين بازي سر در نياوردم...ولي اينطور كه مشخصه خودتون بازي رو ميسازيد ظاهرا"...نقل قول:
سلام حميد جون...جات خالي بود...:10:نه هنوز real racing نه..ولي mega monster بايد تا قبل عيد ريليز شه...نقل قول:
آره بد جوری BiNDPA ترکونده مثل اینکه....نقل قول:
ای ول این Mega Monster مثل اونه ؟ منظورم اینه که تحت شتاب سنج هستش؟
هر چي باشه همون شركت real racing هست...پس كار بد بيرون نميده...نقل قول:
مثل بازي Dance Fabolus كه Digital Legends سازندشه ...هموني كه ONE رو ساخته...:8:
یونس جون یه چیزایی خوندم مبنی بر اینکه نوکیا می خواد یه کلاینت N-gage جدید بده بیرون که از 3D CHipset و شتاب سنج استفاده می کنه!
قراره یه ورژن دیگه از One هم بیاد که از چیپ ست گرافیکی پشتیبانی می کنه!
منتظر تحولی عظیم در N-Gage خواهیم بود....
آخ جووووون :8:
البته فک می کنم خودت این خبر رو یه ماه پیش فهمیده باشی...
تو یه فروم خارجی یوزری به اسم Daruish نداری داش یونس :31:؟ (مچتو گرفتم :5: {شوخی})
:40:
من تو 40-50 فروم خارجي عضوم...همشونم داريوشه...:40: حميد جون اين خبر رو من قبل از اومدنه one ميدونستم...به مجيد هم گفته بودم...ولي چون هنوز مطمئن نبودم..اينجا نگفتم...:20:نقل قول:
انشالله تو ژانويه ريليز ميشه...يه حالي با one ميكنيم..ولي يه مشكلي هست..اينكه BiNPDA آپيت بازي ها رو كرك نميكنه..تا حالا جنگ ستارگان و گلف و اسپيس ايمپكت آپديت داشتن ولي هيچ كدوم كرك نشده...خدا كنه اين يكي رو بكنه....