تایید میشهنقل قول:
من پایان smile رو گرفتم
هم پدر رو بخشیدم
هم مادر رو
که اخرش از فاضلاب در اومدم و با اون دختره فرار کردیم
Printable View
تایید میشهنقل قول:
من پایان smile رو گرفتم
هم پدر رو بخشیدم
هم مادر رو
که اخرش از فاضلاب در اومدم و با اون دختره فرار کردیم
ممنون ! شما هم امشب تمومش کن دیگه :31:نقل قول:
اه ! خوب پس من برم مادرمو ببخشم بیام خبرشو بهتون میدم .
خوب اگه مادرمو ببخشم و نکشمش تکلیف جاشوا چی میشه ؟
بعد از اینکه میری پیش مرده واسلحه روعوض میکنی باید کجابری وچکارباید کرد
تکلیف جاشوا فکر نکنم ربطی به ending داشته باشه :31:نقل قول:
چون تو اون cutscence میافته تو اب میمیره
باید برگردی بری تو قسمت قبرستان پیش شهردار که داشت قبر میکندنقل قول:
اونجا دری بود که قفله باز میشه
اون Cut Scene درواقع فلش بک بود به زمان گذشته دیگه ؟ که جاشوا افتاده بود تو آب و مرده بود.
ولی Alex که دائماً تو بازی جاشوا رو میدید و دنبالش بود (یعنی جاشوا واقعاً مرده بوده و Alex دنبال روحش یا همچین چیزی می گشته؟) پس چرا وقتی Alex رفت به خونشون ، مادرش گفت که پدرت رفته دنبال جاشوا و Alex گفت که میره که جاشوا رو پیدا کنه ؟
ای بابا به کلی گیج شدم !
من فکر کنم درست متوجه داستان بازی نشدم . ولی تا اونجا فهمیدم که در واقع پدر و مادر Alex ، اون رو برای قربانی کردن انتخاب کرده بودن ولی اون اتفاق افتاد و جاشوا بجاش مرد و همه چیز بهم ریخت ...
ولی نمیدونم چرا Alex تو اون مرکز روان درمانی بود ، چرا این همه دنبال جاشوا می گشت و بقیه ی اتفاق ها.
:دی
الکس بعد از اون حادثه غرق شدن برادرش در آب چون خودشو مقصر میدونست روانی شدنقل قول:
و به بیمارستان روانی رفت واون اتفاقات رو فراموش کرد
پدر الکس به او لبلاس های سربازی و پلاک خودش رو داد و به اون قبولوند که سربازه و تو جنگ صدمه دیده اومده بیمارستان و در واقع الکس سرباز نبوده(CUT SCENSE آخر با پدرش )
پایان اصلی بازیgood ending است که در اون ااکس با اومدن به سایلنت هیل متوجه گذشتش و اشتباهاتش میشه
و میفمه که برادش مرده (غول آخر هم نمادی از جاش برای الکس بوده _عنکبوت رسیدگی زیاد به اون که چاق شده و...) میاد بیرون و با ele میره
امیدوارم تا حدودی کمک کرده باشم
بازی تموم شد و چند تا سوال داشتم:
1- من چطوری میتونم پایانهای دیگر بازی رو ببینم (برای من پایانش این بود : الکس بهوش میاد و میبینه که در یه اتاقی شبیه به اتاق عمله و بعد دو نفر بهش شوک میزنند)؟
2- اون موردی که بعد از تموم شدن بازی باز میشه چی هست (er alex )?
3- اون جلادی که یه بار تو هتل دیدمش و یه بار دیگه هم دیدم که پدر الکس رو از وسط نصفش کرد( همونی که سرش هرمی بود و یه شمشیر بزرگ هم دستش بود ) کی و یا بهتر بگم چی بود و چرا در طول بازی هیچ مبارزه ای با اون صورت نگرفت؟
1 - پایان های مختلف بازی به تصمیمات و انتخاب هات جلوی پدر و مادر در طول بازی بستگی داره و همچنین heath دادن یا ندادن به whelerنقل قول:
2 - نمیدونم کدوم رو میگی من تو xbox 360 همچین چیزی ندیدم
برای من فقط یک custome باز شد که لباس همون travis یعنی راننده کامیون بود
3 - اسم اون pyramid head هست که تو silent hill 2 هم بود
من که خیلی خوشحال شدم که با اون مبارزه ای نکردم جون واقعا فکر کنم سخت باشه :31:
البته تو شماره 2 هم یک جایی دنبال میکنه ادم رو
والا من نتونستم تمومش کنم...وقتی مادر elle رو می کشم صحنه سیاه میشه و هیچی نمیاد....فکر کردم مشکل از گرافیکه....همه چیز رو low کردم اما درست نشد....اما خب سیو یکی از دوستان رو گرفتم و چهارتا از ending هاش رو دیدم:31:نقل قول:
وقتی دوباره خواستی بازی رو از اول شروع کنی می تونی با costume های مختلف(لباس های مختلف) بازی کنینقل قول:
الکس جاشوا رو تو ذهنش میدید...کلا وقتی تو سایلنت هیل بود 90 درصد چیز هایی که می دید توی ذهنش هست....مادرش هم که روانی شده بود و چیزی حالیش نبود و چرت و پرت می گفتنقل قول:
گرافیک بازی چجوریه.
شبیه چه بازی است.