سلام
اقا من الان رفتم تو کوبا ای نجا حکومت نظامی هستش یه من گفته یه 10 12 تا ÷لیس رو بکشم هرچی میکشم سیو نمیشه نمی دونم چرا
بعد بهم بگید من الان باید چی کار کنمهرکاری که می خوای بکنی پلیس میریزه سرت
Printable View
سلام
اقا من الان رفتم تو کوبا ای نجا حکومت نظامی هستش یه من گفته یه 10 12 تا ÷لیس رو بکشم هرچی میکشم سیو نمیشه نمی دونم چرا
بعد بهم بگید من الان باید چی کار کنمهرکاری که می خوای بکنی پلیس میریزه سرت
خب آره دیگه.معلومه پلیسا سرت میریزن!
شما بعضی ها رو میشه با از ساختمونای اطراف با اسنایپ بزنی بکش.بقیه رو هم با افرادت برو بکش دیگه!کاری نداره که!وقتی کشتی فرار کن به خونت.البته بهرته تو این ماموریت حداقل یک یا دو تا medic داشته باشی....سعی کن تو این مرحله قوی ترینا رو برداری به علاوه اینکه قوی ترین اسلحه ها رو بدی بهشون!در مورد سیو نکردن هم نمیدونم.فکر کنم(چون تمومش کردم و پاکیدمش)تا همه رو نکشی نمیتونی سیو کنی.البته مطمئن نیستما!
سلام
الان بازی به من این پیغام رو داده من چی کار کنم
Eliminate every rival family
باید تمام خانواده های موجود در همه شهر ها رو از بین ببری.نقل قول:
دقت کنید که برای کشتن رئیس یه خانواده باید تمام مغازه های باج گذار خانواده رو تصاحب کنید! برای همه مغازه ها حداکثر نگهبان رو بذارید و خسیس بازی در نیارید!! اگه دیدید یه جا درگیری شده (یه صفحه سیاه میاد بهت.ون خبر ی مده!) تب رو بزنید و یکی از اعضای خانواده خودتون رو بفرستید! اون بالا می نویسه این تعداد افراد کافیه یا نه!! خلاصه که یکم سعی کنید جمله ها رو برای خودتون ترجمه کنید تا متوجه بشید بازی چطور پیش می ره! زبانتونم تقویت می شه!!
سلام
ببخشيد من بازي رو گرفتم با 2 تا dvd
اما وقت نصب دومي ميگه كه فايل data 10 رو نداره.اما ميرم توش ميبينم هست.
حالا چيكار كنم؟
ممنون.
دوست من توی قسمت حل مشکلات مطرح کن تا راهنمایی کنن.نقل قول:
شما دی وی دی هاتون اشکال داره.یعنی در یکیشون یک فایل ریخته نصب نشده و یا اینکه نمیتونه سیستم بخونه اون قسمت رو.نقل قول:
سلام
ببخشيد من بازي رو گرفتم با 2 تا dvd
اما وقت نصب دومي ميگه كه فايل data 10 رو نداره.اما ميرم توش ميبينم هست.
حالا چيكار كنم؟
ممنون.
آره مشكل از دي وي دي بود كه عوض كردم رفع شد.
راستي من با اين ااولين يارو كه بايد بكشم مشكل دارم ميشه بگيد چيكار كنم؟
strangle the life out of him.!!
باید خفش کنینقل قول: