مشکل زیر نویس فارسی در VLC رو چطور میشه کاملا حل کرد؟
مثل گذاشتن نقطه زیر "ی" و مربع قبل "لا"
Printable View
مشکل زیر نویس فارسی در VLC رو چطور میشه کاملا حل کرد؟
مثل گذاشتن نقطه زیر "ی" و مربع قبل "لا"
سلام دوست عزیز
کلا این مشکل با زیرنویس ها وجود دارد و باید دستی آنها را تصحیح نمود ولی باز از این برنامه های sync استفاده کنید که برای ویرایش و تنظیم هماهنگی زیرنویس هاست.مثل subtitle workshop
سلام دوستان
چراکام پلیربعضی فیلمها ی فرمتmkvرو اجرا نمیکنه صدا داره ولی صفحه سیاهه
سلام دوست عزیز این آدرس آخرین ورژن کدک های مورد نیاز تمام پلیرهاست.لطفا دانلود کنین احتمالا مشکلتون حل میشه اگه بازم مشکل داشتین بعد از نصب این کدک بگین که یه راه حل دگ خدمتتون عرض کنمنقل قول:
http://www.filehippo.com/download_klite_mega_codec/download/d152777046c00df67ac30b34a923623f/
نقل قول:
دوست عزیز باید اول region and language سیستمتون به فارسی تغییر کنه و نوع زیر نویستون هم باید bob باشه یا srt
متاسفانه مشکل از خود برنامه ست، این موارد درسته و بقیه پلیرها هم ok هستننقل قول:
دوست عزیزباتشکر ازراهنمایی تون متاسفانه جواب نداد
خوب اگه نیاز به برنامه داشتین بگین تا واستون لینک دانلودشو بزارم واقعا محشره.km player 3.30 3Dنقل قول:
درود
من از kmp بیشتر استفاده میکردم نسخه آخر از ورژن3.0
گفتم ایندفعه پات پلیر نصب کنم ببینم چطوریه .ولی مثل اینکه تو تنظیمات به پای kmp نمیرسه چون من هر چی دنبال گزینه ای که موقع استارت پلیر پوشه خاصی روباز کنه پیدا نکردم.داره همچین گزینه ای رو؟
اگه نداره ایا این ورژن آخری kmp دیگه اون برنامه که مال شرکت پاندورا بود رو بدون اجازه نصب نمیکنه یا بازم اتومات نصب میشه؟
یه سوال دیگه هم داشتم در مورد مدیا پلیر کلاسیک که قبلا بنظرم میشد کاری کرد که هر فایل تصویری رو با هر رزولوشنی تو یه حالت باز کنه یعنی بصورت دیفالت سایز پخش نشه ولی الان نمیتونم اون تنظیمو پیدا کنم .الان هر فایل تصویری باز میکنم به صورت دیفالت سایز تصویرش باز میشه.میخوام فایل ها تو یه حالت استانداردی که میزارم همه تو همون حالت پخش بشن چیکار باید بکنم؟.ویندوزم هم سون 64 هست.
ممنون:11:
حتماَ ممنونت میشمنقل قول: