آخرین تست مربوط به می 2010 هستنقل قول:
این کی منتشر شده؟
میشه لینک بدید
Printable View
آخرین تست مربوط به می 2010 هستنقل قول:
این کی منتشر شده؟
میشه لینک بدید
در مي 2010 تست Proactive انجام شده كه ربطي به ديتابيس آنتي ويروسها نداره و فقط نشون دهنده قدرت آناليز رفتارهاي مشكوك فايلهاست.نقل قول:
در فوريه 2010 تستي كه انجام شده مربوط به ديتايس اصلي آنتي ويروس هست و ويروسهايي كه دقيقا براساس اون ديتابيس شناسايي ميشن.
کد:http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report25.pdf
out post جان منم نگفتم الان ثبت شد منظورم این بود که user بالایی دارند استفاده میکنند مهم اینکه خیلی عالی کار میکنه . فرت و فرت به کیجن کرک الارم های ............... نداره خدا خیرش بده سازنده این آواست :10:نقل قول:
زیبا - جادار-مطمئن
:27:
سلام خدمت دوستان عزیز
خیلی تعریف از این انتی ویروس شنیدم
سرعت بالا
مقاومت
اپدیت های کم حجم
و.....
حالا میخوام برم بخرم
به نظر شما ازشش رو داره
شما که دارید استفاده می کنید راضی هستید سرعتش خوبه ؟ سیستم هنگ نمی کنه ؟ سیستم ویروسی نشده ؟؟سرعت اپدیتش چجوری؟
من خودم کسپر دارم ولی خیلی سنگسنه و هفته ای با دایال اپ حدود 40 مگ اپدیت می کنم که دهنم سرویس شده
لطفا کمک کنید
قیمتش هم 60 هزار تومانه
از نسخه Free استفاده كن و الكي پول نده.نقل قول:
توي نسخه هاي پولي يه سري چيزاي بيخود اضافه شده مثل فايروال. كه البته فايروالش ضعيفه و به جاش ميشه از Comodo firewall يا Outpost Firewall Pro استفاده كرد.
بي خودي پولتو حروم نكن.
تایید میشه البته نسخه internet security هم وقتی شرکت داره خودش لایسنس رایگان یکساله میده چه کاریه بری بخری .نقل قول:
آخه عین آنتی ویروسهای دیگه نیست که بلاک بشه
فایروالش آنقدر هم ضعیف نیست :13:
آپدیت فوق العاده کم حجم مخصوصا برای dial up ها
راحتی آپدیت بون کوچکترین مشکل
براحتی از کنار ویروسی رد نمیشه
فوق العاده سبک
عدم هنگ واستفاده خیلی کم از منابع سیستم
قابل اعتماد
(( مطالب بدون تعصب واز روی تجربه ))
:11:
کیجن اواست 5 مخصوص اینترنت سکیوریتی:[HTML] up.--------.com/Files/7a88c651d3eb437aa924.rar [/HTML]
میشه بگی چجوری لایسنسش رو بگیرم ؟ :19:نقل قول:
با تشکر از نظر شما و همه دوستان عزیز و گل و گلاب :31:
این outpost7 رایگانه؟ یا باید بدوییم دنبال لایسنس این دوباره؟ سایت رسمیش چیه؟نقل قول:
avast هم از وردپرس استفاده میکنه، دمش گرم. :5:
سلام توی سایتش نوشته لایسنس رایگان دوساله چطوری باید دریافتش کرد؟
یه سوال دیگه من دوساله که دارم از نسخه 4.8 استفاده میکنم و خیلی عالیه ولی توی نسخه 5 خود به خود فایل ها رو پاک میکنه که اعصابمو خورد کرده چیکار کنم که مثل نسخه قبلی ازم اجازه بگیره؟
بعد اینکه اکثر سایت ها برای آواست5 سریال گذاشتن صفحه قبل هم اینو دیدم
C05398383H1200A0112-ZP0086N4
چطوری باید واردش کنم چون توی آواست 5 فقط ازت فابل میخواد نه سریال!
ممنون