سلام دوستان
من به یه مشکل بزرگی برخورد کردم...من دانشجوی رشته تربیت بدنی هستم و استاد زبان تخصصیم گفته باید 3 تا مقاله ورزشی Abstract با ترجمه (1 صفحه) واسش ببرم...نمیدونم چیکار کنم؟ توروخدا کمکم کنید؟
Printable View
سلام دوستان
من به یه مشکل بزرگی برخورد کردم...من دانشجوی رشته تربیت بدنی هستم و استاد زبان تخصصیم گفته باید 3 تا مقاله ورزشی Abstract با ترجمه (1 صفحه) واسش ببرم...نمیدونم چیکار کنم؟ توروخدا کمکم کنید؟
خوب مشكل كجاست؟ پيدا كردن مقاله يا ترجمه؟ اگه ترجمه مشكلتونه، مي تونيد هر جا كه مشكل داشتين توي تايپيك ترجمه مطرح كنيد تا دوستان جواب بدن...:8:نقل قول:
بچه ها خسته نباشید . اقا من می خواستم بدونم کجا کلاس زبان برم خوبه ؟
من یه تاپیک زدم ولی افاقه نکرد من 15 سال دارم و رشته ام ادبیات و علوم انسانی است.
من تهران هستم. می خوام یه 2 تا 3 سال کلاس برم بعد مدرک تافل هم می خوام امتحان بدم چون می خوام اگه بشه
انگلیس ادامه تحصیل بدم لطفا اگه یک موسسه ای رو معرفی می کنید ادرسش رو هم بگید و شماره تلفنش.
من یه 5 ترمی زبان رفتم و تا حدودی اشنا هستم. می خوام به صورت حرفه ای یه جا کلاس برم تا انگلیسی رو
مثل زبان مادری صحبت کنم.
سلام
من يك مشكلي داشتم مي خواستم اگه بشه راهنمايي ام كنيد من زبانم در حد متوسطه و وقتي امتحان تعيين سطح دادم ترم 4 interchange افتادم و اين سطح براي من خيلي اسونه ولي مشكلي كه من دارم اينه كه خجالت مي كشم سر كلاس صحبت كنم با اينكه خيلي ياد دارم اما از صحبت كردن توي جمع خجالت مي كشم مي خواستم اگه ميشه راهنمايي ام كنيد . متشكرم
به نظر من یادگیری زبان بصورتSelf study فایده چندانی برات نداره و خیلی زود هم خسته می شی.مزیت کلاس فقط استادش نیست قرار گرفتن در گروه خودش کمک شایانی به یادگیری می کنی اگه حتما می خوای پیشرفت کنی یه وقتی رو برای حضور در کلاس باز کن.کتابهایی که اسم بردی هم یا خود Course Book هستند و یا مکمل اونا.فکر نمی کنم بدون کلاس پیشرفت چندانی با اونا اشته باشی به هر حال برات ارزوی موفقیت دارم
بیا این سه تا مقاله ... برو abstract شون رو ترجمه کن ؛ بده بهش ..نقل قول:
کد:http://commerce.massey.ac.nz/research_outputs/2005/2005031.pdf
کد:http://www.isdy.net/pdf/eng/11.pdf?PHPSESSID=6504916da1c975bdc802cb65783844ae
کد:http://66.102.9.104/search?q=cache:bVrq5zo8idcJ:labo.cmp.free.fr/pdf/PCA-jump(Laffaye-2007).pdf+abstract%2Brunning%2Bsports+filetype:pdf&hl=en&ct=clnk&cd=8&gl=uk
سلام و خسته نباشید
یه کتاب به همراه سی دی مثل tune in که به لهجه بریتیش باشه سراغ ندارین . tune in خوبه ولی امریکنه .
من تقریبا مبتدی هستم و دارم لیسیننگ خودمو تقویت میکنم و دنبال یه منبعه شنیداری برای استفاده مدام در خونه و ماشینم که هم از ابتدا شروع کرده باشه و هم بریتیش باشه .
ممنون میشم راهنماییم کنین .
سلامنقل قول:
کلاس زبانها انقدری با هم فرق نمی کنند. وقتی که معروف می شن..معمولا خوب کار کردند و جواب دادن که معروف شدند. به نظر من شما اگه می خواین، 3 سال دیگه در انگلیس ادامه تحصیل بدین ..یک کم دیر به فکر افتادین. ولی از همین الان هم اگه شروع کنید خیلی خوبه. به قولی ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است.
موسسات معروف، مثل کانون زبان، کیش، کیش ایر، سفیر هستند. از آنجا که دانش آموز دبیرستانی هستید، ترجیا کلاسی را انتخاب کنید که به محل زندگی تون نزدیکتر باشه. این موسسات همشون کلاسهای فشرده به صورت 6 جلسه در هفته(یعنی سه روز، روزی دو جلسه ) را دارند. البته فکر کنم کانون زبان سیستم فشرده نداره. ولی چون معلم هاش بعد از گذشتن از هفت خوان رستم استخدام می شوند، نسبت به بقیه موسسات معلمهای بهتری داره.
نکته مهم: انگیلیسی را اگه می خواید مثل زبان مادری صحبت کنید، خیلی بیشتر از 4-5 سال طول میکشه.تمرین و تلاش را فراموش نکنید.
موفق باشید :11:
معمولا موسسات زبان کلاسی را برای شما تعیین می کنند که یک مرحله از سطح زبان شما پایینتره تا شما به روند کلاسهای اون موسسه و کتاب آشنا بشید. از آنجایی که شما خجالت می کشید صحبت کنید، پس نمی تونید خوب صحبت کنید بهتره سر همین کلاس بمونید تا speaking شما هم به اندازه بقیه دانش زبان شما پیشرفت کنه.نقل قول:
منم خودم اولا خیلی خجالتی بودم و اصلا صحبت نمی کردم. بعد خب دیدم اینجوری که چیزی یاد نمی گیرم. به نظرم باید سعی کنید سر کلاس زبان پر رو باشید :27: ..برای همه چیز داوطلب بشید، حتی اگه جواب را نمی دونید. هر سوالی کردن شما اولین نفری باشید که دستتون را بالا می برید. فوقش یک چرت و پرتی تحویل استاد می دید و استاد هم تصحیح می کنه. اولش ممکنه خیلی اشکال ازتون گرفته بشه..ولی بعدش به تدریج یاد می گیرید.
خجالتی بودن معنایی نداره. خصوصا توی این جامعه ما، بنابر این توصیه می کنم سعی کنید این عادت را همین جا از خودتون دور کنید. در کلاس زبان مگه چند نفر هستن؟؟؟ ماکسیموم 15 نفر. همه هم سن و سال شما. فکر کنید که شما از همشون بیشتر می دونید. با اعتماد به نفس کامل سعی کنید صحبت کنید. مگه نمی گید که این کلاس آسونه برای شما؟؟ خب پس همه مباحث را بلد هستید.
نکته مهم، همیشه فکر کنید که شما از همه بیشتر میدونید و هیچ کس نمی تونه بهتر از شما حرف بزنه. پس سر کلاس اولین نفری باشید که به سوالات جواب می دین. حتی اگه کاملا غلط حرف بزنید.
نکته مهم تر :31: : تو مملکت ما، اگه خجالتی باشی تمام حق و حقوقت را می خورن، پس حقتون را به زور از بقیه بگیرید. شده نذارید بقیه سر کلاس صحبت کنند و شما تنها کسی باشید که حرف می زنید
موفق باشید :11:
خيلي ممنونم:40: سعي ميكنم همين طوري باشم.نقل قول:
ممنون ولی دیگه 3سال اونقدر هم کم نیست دیگه.
من هر کلاس زبانی که می رم ایا باید حتما معتبر باشه یا جاهایی که کتر معروف هستند هم خوبه برای گرفتن مدرک تافل؟
راستی من باید حسابی زبانمو تقویت کنم (هر کلاسی که شد؟) بعد برای امتحان دادن برای گرفتن مدرک به ترکیه ای جائی برم
یا در ایران(تهران) هم این امتحانات برگزار می شه؟