حق با شماست . اگه شما با درجه سختی دلتا برید. به هیچ عنوان اجازه جنب خوردن را به شما نمی دهند.نقل قول:
من این بازی رو با درجه آسان و معمولی تموم کردم . ولی با درجه دلتا حتی تا اوایل مرحله اول هم نرفتم. چه برسه به اینکه بخوام ببینم چی می گن.
Printable View
حق با شماست . اگه شما با درجه سختی دلتا برید. به هیچ عنوان اجازه جنب خوردن را به شما نمی دهند.نقل قول:
من این بازی رو با درجه آسان و معمولی تموم کردم . ولی با درجه دلتا حتی تا اوایل مرحله اول هم نرفتم. چه برسه به اینکه بخوام ببینم چی می گن.
پس من چه شاخم !!:دینقل قول:
حق با شماست . اگه شما با درجه سختی دلتا برید. به هیچ عنوان اجازه جنب خوردن را به شما نمی دهند.
اصلا اینطوری که میگید برای من نبود ... یه کم از Hard سخت تر بود
ممنون هوس جاننقل قول:
چه خبر خوبي خوشي؟
راستي با چه درجه اي هست؟
Easy نباشه ها ...
من يادم نمياد با اين درجه گيمي را تموم كرده باشم
منظور من خود گيم بود نه سيونقل قول:
سلام. مرسی... سلامتی!نقل قول:
حالت سختی بازی رو HARD هست... هیچ وقت زیر این درجه بازی کردن به من حال نمیده! :rambo:
فقط مونده حالت بعدی تموم بشه.
سلام.
منم بازی رو تموم کردم.جالب بود.
خیلی زود تموم شد.بیشتر شبیه فیلم بود تا بازی D:
تو سری اول اون غول معلق رو ناکار کردیم ولی تو این یکی فرارو ترجیح دادیم.:31:
تو این یکی خبری از اون غول هلی گنده بک نبود
شما بازی رو با درجه دلتا تموم کردید؟ واقعا بهتون تبریک می گم. کار بزرگی انجام دادید. نمیدونم شاید اگه منم یکم وقت می زاشتم می تونستم یه کارایی بکنم.نقل قول:
من موندم چرا كراي تك اين مراحل رو به هم ربط نداده آدم تشويق بشه دوباره بازي منه بايد تو آسون بازي كردني اسلحه ها ضعيف باشن و با افزايش درجه ديفيكالتي اسلحه ها هم قويتر بشن و چيزهاي جالبتري به بازي اضافه بشه مثلا بينهايت بشه گلوله و تغييراتي كه توي بازي رسيدنت اويل هم شاهدش بوديم ولي اين بازي خيلي محدود هست هيچ دليلي نداره آدم بشينه دوباره بازي رو تموم كنه همون چيزهايي رو خواهد ديد كه دفعه قبل ديده. من گفتم هميشه تو اين موارد Ea كلا ضعيف عمل ميكنه
عجب بابا ! من کلا بازی رو با دلتا شروع کردم ...نقل قول:
کرایسیس هم با hard زدم...
نمی دونم چرا اینقدر برای شما سخته :13:
من یه عمره FPS بازم به خاطر همین از استراتژی درست برای پیشرفت در بازی استفاده میکنم یعنی از قابلیت های نانو در لباس به خوبی استفاده میکنم...
کلا هم فک نمی کنم بیشتر از 6 ساعت طول کشیده باشه...یعنی وقت زیاد نزاشتم برای تموم کردنش!
بسیاری از بازی ها ی FPS همینطوریه ولی کرایسیس در این زمینه بهتر هم هست ...نقل قول:
اين بازي خيلي محدود هست هيچ دليلي نداره آدم بشينه دوباره بازي رو تموم كنه همون چيزهايي رو خواهد ديد كه دفعه قبل ديده. من گفتم هميشه تو اين موارد Ea كلا ضعيف عمل ميكنه
چون شما میتونین مراحل رو هر جور دوست دارین برین از آب ..جنگل و... یعنی میتونین چندین استراتژی برای یه مرحله بچینین ...پس به نظر من اصلا بازی محدود نیست...
شما اصلا منظور من رو متوجه نشديد من از اين لحاظ نگفتم محدوده. شما پست قبلي من رو دوباره بخون با دقت. من گفتم به لحاظ دادن جايزه به خاطر تموم كردن بازي بود به خاطر تموم كردن بايد جايزه تعلق بگيره مثلا يه چيزي آنلاك بشه و با تموم كردن هاي بعدي چيزهاي بيشتري آنلاك بشه. ولي EA تو اين مورد اصلا توجه نميكنهنقل قول: