سلام دوست عزيز من زياد از php سرم نميشه لطفا بگو كجاش پسورد رو بنويسم كجاش آدرس صفحه اي رو كه ريدايركت ميشه؟نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزيز من زياد از php سرم نميشه لطفا بگو كجاش پسورد رو بنويسم كجاش آدرس صفحه اي رو كه ريدايركت ميشه؟نقل قول:
در کد اول بجای $ausername نام کاربری خودتون رو توی کاما بنویسین و بجای $apassword هم رمز عبورتون رو داخل کامانقل قول:
در همون کد عبارت main.php (که اسم صفحه ی سوم شماست که سومین کد رو باید توش قرار بدین) رو به صفحه ای که می خواید تغییر بدید ولی یادتون باشه که تمام صفحاتی که برای ورود بهشون رمز عبور لازمه باید سومین کد در بالای صفحه نوشته شده باشه
توضیح بیشتر خواستی بگو کجاشو نفهمیدی توضیح بدم
با سلام خدمت همه دوستان
من یه اطلاعاتی رو در بانک ثبت کردم و نمایش دادم با کد زیر :
[PHP]<?php
} else {
$name = $_POST['name'];
$header = $_POST['header'];
$tarikh = $_POST['tarikh'];
$news = $_POST['news'];
$pic = $_POST['pic'];
$manba = $_POST['manba'];
mysql_query("INSERT INTO sabt (name,header,tarikh,news,pic,manba) VALUES ('$name','$header','$tarikh','$news','$pic','$manb a')") ;
}
?>[/PHP]
حالا میخوام تو یه فرم دیگه اینو تغییر بدم به عبارتی داده های ثبت شده تو فیلد رو آپدیت کنم از کد زیر میشه رفت؟
[PHP]<?php
} else {
$id = $_POST['name'];
$pic = $_POST['pic'];
$news = $_POST['news'];
mysql_query("UPDATE sabt SET (header,pic,tarikh,news,manba) = ('$header','$pic','$tarikh','$news','$manba') where id = $id");
}
?>
[/PHP]
ممنون میشم کمک کنید
نه عزیز. باید جدا، جدا کار کنی:
[PHP]<?php
} else {
$id = $_POST['name'];
$pic = $_POST['pic'];
$news = $_POST['news'];
mysql_query("UPDATE sabt SET header = '$header', pic = '$pic' ... where id = $id");
}
?>[/PHP]
سلام.
نمی شه به این صورت استفاده کرد؟
کد:UPDATE sabt SET (header,pic,tarikh,news,manba) VALUES ('$header','$pic','$tarikh','$news','$manba') where id = $id
ممنون از لطفتون حالا برای حذف اطلاعات فیلد از چه کدی باید استفاده کنم ؟برای حذف یک رکورد از بانک چطور؟
شرمنده زیاد سوال می پرسم
البته الآن که نگاه کردم دیدم یه نیم خط در کد سوم کمهنقل قول:
بعد از
کد:print "Please First Log-in!!!";
عبارت
رو اضافه کنکد:exit;
نقل قول:
نوشته شده توسط pouya92
مشکلی نیست عزیز، شما هر چقدر هم که بپرسی، باز هم به پای رکورد دار سوال پرسیدن (bill gates) نمی رسیکد:DELETE FROM my_table WHERE id = folan;
البته اگر قصدت یادگیریه، استقبال می کنیم.
راستی اگر دلت خواست برو تو سایت mySQL و manual ش رو دانلود کن. بد نیست.
:31: بله کاملا تایید میشه
پویا دوشنبه کجت میکنم :31: :31: :31:
دیگه هیچ سوالی به ذهنم نمیرسه :31:
dogtag عزیز واقعا دستت درد نکنه خدا عمرت بده ایشالا کارم راه افتاد 2 روز سرش بودم
مرسی از لطفت