نقل قول:
با سلامچندتا سوال در مورد 6220 داشتم . ممنون ميشم اگه پاسخ بدين :1- در مورد كارت حافظه ، بهترين ماركي كه بايد براي اين موبايل استفاده بشه چيه ؟2- يكي از دوستان گفتن كه تنظيمات دوربين پس از تغييرات ، ذخيره نميشه و هربار با بستن كاور (خاموش كردن دوربين ) تنظيمات به حالت Defult بر ميگرده ، درسته ؟مثلاشما 10 بار عكس ميگيريد ، در يك محيط و در يك شرايط ، هر بار كه كاور بسته بشه براي گرفتن عكسهاي دوم و سوم و.... بايد دوباره تنظيمات دوربين رو براي اون شرايط تنظيم كنيم؟ يا اينكه هر 10 بار با همون تنظيم اوليه (اولين عكس) كافيه ؟3- اين موبايل با گارانتي اصل ارائه شده ؟ گارانتي كجا ؟ اگه شده قيمتش چنده ؟(با عرض پوزش)4- ميشه باتري رو عوض كرد مثلا بجاي 900 ميلي آمپر 1200 رو جايگزينش كرد ؟5- اعداد روي صفحه كليد آبي هستن ، رنگ سفيدش پيداميشه ؟ من توي GSMArena اعداد سفيد رو ديدم ، از رنگ آبي خيلي قشنگتره .6- كاور دوربين چطوره ؟ از تو عكس بنظر مياد كمي شله و لق ميزنه . دوستاني كه دارن مشكلي باهاش ندارند ؟7- ميشه از ليست MP3 مثلا 5 آهنگ رو انتخاب كرد و همه 5 آهنگ بترتيب و پشت سر هم اجرا بشن يا اينكه بايد تك تك انتخاب كرد و وقتي آهنگ تمام شد ، آهنگ بعدي رو دوباره انتخاب كنيم ؟تمام شد ، همين منتظر جواب دوستان هستم ممنون
1. به نظر من بهترین مارک SANDISK