کانال Hybrid رو بازش کن و فایل cgr رو انتخاب کن ! همین !نقل قول:
ممنون رضا جان این سورس که دادی تا حد خیلی زیادی کمکم کرد .
در مورد کانال Hybrid هم اگه لطف کنی بیشتر توضیح بدی ممنون میشم . و اینکه چطور ازش استفاده کنم . راستی این کانال به سبک شدن صحنه های بزرگ که چندی المان و مکان و .. دارند کمک میکنه؟ یعنی اصلا لازمه استفاده کنم ؟ من 15 تا مکان رو باید سه بعدی کنم و تحت یه فایل exe در بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با یه منو اصلی که یوزر با انتخاب 15 دکمه وارد هر کدوم میشه . همه هم سه بعدی هست
ولی در مورد سبک شدنه صحنه ها اگه از ChanelSwitch استفاده کنی هم هر مرحله جداگانه لود میشه هم وقتی یه صحنه لود میشه کاری به صحنه های دیگه نداره که چقدر سنگین هستند . یعنی یه ChanelSwitch بزاری بعد صحنه ها رو لینک کنی بهش .
نقل قول:
ببخشید در ادامه پست قبلی یه سوال دیگه هم دارم . امکان انمیشن لایه ای تو کوئست هست؟ یعنی میشه برا یه آبجکت در طی 100 فریم دو حرکت مختلف تعریف کرد و با تعریف 2 تایمر تفکیک بشه؟
منظورت اینه که یه انیمیشن مثلا واسه حرکت و یکی دیگه مثلا واسه نشستن ؟ نمیفهمم منظورتو ! ولی در کل 2 تا انیمیشن جداگانه رو میشه با کانال MotionSetBlender ادغام کرد . چیلد یکی مونده به اخری یعنی BlendValue میزان ترکیب 2 انیمیشن رو مشخص میکنه . فک کنم همینو میخاستی .
خوب اینجا چند راه هست . اولی :نقل قول:
مشکل بعدیم اینه که نمیتونم چند تا حرکت مختلف برای دوربینم بذارم . منظورم دوربینی نیست که با کلیدهای جهتی کیبورد بره . میخوام با زدن شماره 1 مثلا دوربین مسیر اول رو بره(که تو بخش انیمیشن و تایمرها خودم کلید زدم) با شماره 2 مسیر دوم و ...
ولی وقتی تو تامیر شماره 1 یه انیمیشن برا دوربین تعریف میکنم . و یه تایمر دیگه میسازم تا حرکت دیگه ای رو براش بسازم با حرکت اول قاطی میشه با وجود اینکه تو دو تا تایمر جداست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ExperesionValue به Value های دوربین وصل میکنی . بعد تایمر اول و دوم رو به ExperesionValue لینک میکنی و داخل ExperesionValue تایپ میکنی A+B بعد مثلا انیمیشن اول از 0 تا 100 فریم هست . که یه تایمر 0-100 واسش تعریف میکنی و لینک میکنی به ExperesionValue و انیمیشنتو تعیین میکنی . حالا وقتی انیمیشن اول تموم شد چی میشه ؟ تایمر رویه 100 میمونه . بعد 2 رو که مثلا زدی تایمر دوم که به ExperesionValue لینک هست شروع میشه و انیمیشن بعدیتو درست میکنی .
دومی :
مثلا" 2 تا دوبین تعیین میکنی که هر کدوم یه انیمیشنی دارند و به یک ChanelSwitch لینک میکنی که وقتی 1 چنل سوییچ دوربین اول رو انتخاب کنه و نیمیشنشو نمایش بده و وقتی 2 رو زدی سوییچ شه رو دوربین دومی و انیمیشنش اجرا بشه
موفق باشی :10: