اگه برنامه را نصب کردی و برنامه باز می شود
باید در جایی باشی که سقفی بالای سرت نباشد. برنامه را اجرا کنی و یافتن موقعیت را بزنی بعد محلی که تو در آن نقطه هستی روی نقشه نشان داده می شود.
بیشتر استفاده این برنامه موقعی است که شما در محلی هستید که نمی دانید کجاست و چگونه به محلی که می خواهید بروید باید بروید.(اگر خجالتی هستید و رویتان نمی شود از کسی بپرسید.)
مثلا من که دیروز رفته بودم "احمد آباد مستوفی" و نمیدانستم چگونه می شود به "فیروز بهرام" رفت. سریع محل خود را از نقشه پیدا کردم و جاده هایی که به فیروز بهرام منتهی می شد را از روی نقشه دیده و سریع به آنجا رفتم بدون اینکه از کسی بپرسم(البته همیشه هم درست در نمی آید مخصوصا زمانی که نقشه هایت آپ تو دیت نباشد و یهو بری و ببینی که جاده ای که در نقشه است بن بست شده:21:)
یکی دیگر از خاصیت های این برنامه این است که شما می توانید (در صورتی که دوستتان هم موبایلش جی پی اس داشته باشد و این برنامه هم در آن نصب باشد ) موقعیت خود را به وسیله پیامک برای دوستتان فرستاده و او موقعیت شما را در روی نقشه موبایل خود می بیند (و هی زنگ نمیزند تو کجایی؛ من کجایم ؛بیام این ور یا اون ور؟) و به دراحتی پیش شما می آید.
یا می توانید (اگه پولش رو داشته باشید) دو تا موبایل جی پی اس دار بگیرید این برنامه رو روشون نصب کنید درتنظیمات یکیشون ارسال پیامک را بر روی هر پنج دقیقه به طور اتومات تنظیم کرده و اون رو زیر صندلی ماشین دوستتون یا داخل کیفش بندازید(البته یادتون باشه موبایل رو بی صدا کنید تا ضایع نشوید:31:)
حالا دوستتون هرجا بره شما می تونید روی گوشیتون ببینید(در صورتی که موبایل آنتن بدهد)(قابل توجه خانمهایی که می خواهند ببینند شوهرانشون در طول روز کجا میرن)
جالبه که اگر شما موقعیت را برای شماره ای به وسیله برنامه بفرستید و آن شماره همان پیامک را دوباره برای شما بفرستند موقعیت شما (چون شما موقعیتتان را ارسال کردید) با نام آن شماره (که در دفتر تلفن ذخیره شده) برای شما بر روی نقشه نشان داده می شود.
البته نامهای فارسی برعکس نشان داده میشود مثل "علی دایی" که "ییاد یلع" نشان داده می شود که ایراد برنامه است.
حالا یک سوال
ظاهرا یک سری دزد گیر ماشین در بازار است که هم سیم کارت می خورد و هم جی پی اس دارد که در صورت خطر ، موقعیت ماشین را به وسیله پیامک هر چند دقیقه یکبار ارسال میکند.
آیا کسی تا حالا این برنامه رو با آن دزد گیرها امتحان کرده؟
منظورم اینه که وقتی دزد گیر موقعیت فرستاد ؛ ببیند آیا این برنامه موقعیت ماشین رو نشون میده؟ وبه قول معروف با اون مَچه؟