دلتنگم ماه من!!!!
به اميد تو دل به آسمان بسته ام به ياد تو به آسمان نگاه ميكنم ميبينم ستاره ها راميشمارم تك تك آنها را
به عشق تو شبها را تا سحر بيدار ميمانم مينويسم درد دلم را تا فردا برايت بخوانمبه هواي تو به آسمان تاريك خيره ميشوم تا شايد چهره ي ماه تو را ببينم واقعيت اين است كه دلم برايت تنگ شده حقيقت اين است كه دلم به انتظار تو نشسته دل تنگم ماه من...دلتنگ چشمهايت...گرفتن دستهاي مهربانت به لحظه اي مي انديشم كه بتوانم پرواز كنمو به سوي تو آيم...انگار كه رؤيايي بيش نيستتازه فهميدم كه چقدر تو براي من عزيز و مقدسياي سر چشمه ي همه ي خوبي ها و زيبائي هابه هواي تو در اين شب دلتنگي سر به هوا شده ام چشمهاي بهانه گير ...دستهاي خالي...شانه هاي پر از نياز نه يك لحظه نه يك روز حرف...از يك عمر دلتنگي ست!انگار عمريست كه دلتنگم ساده تر ميگويم دلم ميخواهد هميشه در كنارم باشي!ترانه عشق در گوشم مرا به ياد ياد لحظه هاي قشنگ در كنار تو بودن مي اندازدگاه مي انديشم به لحظه ي ديدار...گاه ميترسم از لحظه هاي دور از تو بودن!حرفهاي قشنگت را درد دلهاي شيرينت را كه در قلبم مانده براي خودم زمزمه ميكنم تكرار ميكنم تا احساس كنم براي من ميخواني قصه ي عشق را
دلتنگم..........به اميد تو دل به آرزوها بستم به ياد تو ترانه ي عشق را زمزمه ميكنم ميخوانم و ميدانم كه دلت هميشه با من است..!ميخواهم همش در كوچه پس كوچه ها قدم بزنم تا طلوع به من سلامي دوباره گويد وباز بنشينم در انتظار تو و باز ببينم تو را و به تو بگويم كه دوستت دارم تو را!
يك غروب ديگر و يك شب پر از دلتنگي...كار ما عاشقا همين است!
دلتنگي و انتظار...اما در مرام من بي وفايي نيست ماه من...
به اميد تو اي همنفس با تو نفس ميكشم و با هر نفس عاشقانه