فعلا بی کاری نمی تونیم غذای دو ستاره بخزیم:27:نقل قول:
بابا وضع بازار خراب است .کارخانه ای که من توش کار می کردم تعطیل کرده یک مدتنقل قول:
Printable View
فعلا بی کاری نمی تونیم غذای دو ستاره بخزیم:27:نقل قول:
بابا وضع بازار خراب است .کارخانه ای که من توش کار می کردم تعطیل کرده یک مدتنقل قول:
من شنيدم كه رييس حزب پان ايرانيم به علت مولتي اكانت بودن بن شدهنقل قول:
من چرا آواتارم پاک شد ؟(توی بازی)
من ولنسم 27 هست و دیگه قصد ندارم کاری کنم چون غذا ولنس رو بالا نمیبره !!!
با چی میشه بالا برد ؟
با هدیه دادن به دیگران کار در بیمارستان یا خرید یک چیز خاص که والانس را افزایش می ده.نقل قول:
من همین امروز عضو شدم و یک راست رفتم توی حزب پان ایرانیسم
وضعیت کار خرابه...
دوستان آشنا کمی کمک کنید
با همین آیدی تو بازی هستم
به به !نقل قول:
شما خودتون رو معرفی نمیکنید:31:؟
میشه 1.111 ریال :20:نقل قول:
بله اول به توافق میرسید بعد اگه به طرف اعتماد نداری میری اینجانقل قول:
و یه قرار داد مینویسید :46:کد:http://www.erepublik.com/forum-Contracts-66.html
درضمن برای ازدواج هم به اینجا مراجعه میکنید:31::11:
بله لطفا تمرینات نظامی ترک نشه (چون به ضرر کشور هست )البته درسته موقعه تمرین کردن پول نمیده ولی بعده اینکه اسکایلت رفت بالا میتونی بری کشور های خارجی و براشون بجنگی و پول توپل بگیری :31::46:کد:http://www.erepublik.com/forum-Contracts-66.html
به به حزب پان ایرانیسم به f رفت :46: به دلیل اینکه موسسش بیش از 17 تا ملتی اکانت داشت و بن شد :10:
غذا اولین گزینه هست برای بالا بردن ولنس غدای 1 ستاره 2 ستاره 3 ستاره و 4 ستاره به ترتیب 1 تا 4 ولنس هر 24 ساعت اظافه میکنهنقل قول:
گزینه بعدی ( هدیه ) درست کردن تیم هستش یعنی اینکه شما 2نفر دوست باهم قرار میزارید ولنس هم رو سریع ببرید بالا
اول این رو بگم که هدیه هم مثله غذا درجه بندی هست 1 ستاره تا 4 ستاره و به همین ترتیب 1 ولنس تا 4 ولنس
خوب حالا چطور با هدیه و تیم ولنس رو بالا ببریم , خیلی ساده هستش فرض میکنیم تیم ما 2 نفره هست
اینا میرن و از بازار هدیه میخرن مثلا هر کدوم 10 تا هدیه ی 1 ستاره و بعده اینکه اینو به هم دیگه دادن 10 تا ولنس به هر طرف که 10 تا هدیه ی 1 ستاره گرفته اظافه میشه
گزینه بعدی بیمارستان هست که باز 1 تا 4 ستاره هست و به هر ستاره 10 ولنس به شما میده یعنی بیمارستان 4 ستاره به شما 40 تا ولنس میده
گزینه آخر بسته ولنس هست که قیمتش 2 طلا هست و 10 تا ولنس به شما میده
امیدوارم کافی باشه بازم سوالی بود ببرسید اگه بلد باشم میگم :31::11::10:
خب اگه اينجوريه كي پايه است به همديگه هديه بديم؟